w.a.mozart Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Хвала вам што сте ме подржали. algabacaju Мислим да су осећања људи важнија од јела, а видим да се и ви слажете. а имаш и благослов за тако нешто:А у оној кући будите, и једите и пијте шта у њих има; јер је посленик достојан своје плате; не прелазите из куће у кућу. свето Јеванђеље по Луки, глава 14, стих 22. Ако ли вас ко од неверника позове, и хоћете ићи, једите све што се пред вас донесе, и не премишљајте ништа савести ради. Коринћанима посланица прва, глава 10, стих 27 И у који год град дођете и приме вас, једите шта се донесе пред вас. свето Јеванђеље по Луки, глава 10, стих 8 algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Ако личи на трауби соду, то ти је био хит у моје време, сипај мало... algabacaju algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Puding od čokolade algabacaju Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Pitu od krompira :cheesy: umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Livadski med. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 ал ћеш да се развалиш од клопе кад прође дијета... има да читамо разнолик мени овде bendoffНема мени више крканлука.. Морам да контролишем хемију у организму... Каже када се наједем долазе ми неке слободарске идеје на памет bendoff Па се влада побринула за мене... ..смањила ми плату, поскупила комуналије...а жена свака 2-3 месеца добије плату bendoff Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 препечен хлеб са маргарином.... 1000000001010 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 0205_whistling Маки, и ја од јутрос пијем само кафу. Још ништа нисам јела... 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 brusnicu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Сникерс. Прошло је дванаест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 опорављам се од роштиља 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 кифлице са сиром... и да вам кажем одличне су.. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 toplu cokoladu "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука