Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Хвала вам што сте ме подржали.  algabacaju Мислим да су осећања људи важнија од јела, а видим да се и ви слажете. :)

:) а имаш и благослов за тако нешто:

А у оној кући будите, и једите и пијте шта у њих има; јер је посленик достојан своје плате; не прелазите из куће у кућу.

свето Јеванђеље по Луки, глава 14, стих 22.

Ако ли вас ко од неверника позове, и хоћете ићи, једите све што се пред вас донесе, и не премишљајте ништа савести ради.

Коринћанима посланица прва, глава 10, стих 27

И у који год град дођете и приме вас, једите шта се донесе пред вас.

свето Јеванђеље по Луки, глава 10, стих 8

algabacaju
Подели на овим сајтовима

Puding od čokolade  algabacaju

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ал ћеш да се развалиш од клопе кад прође дијета... има да читамо разнолик мени овде  bendoff

Нема мени више крканлука..  :)

Морам да контролишем хемију у организму...

Каже када се наједем долазе ми неке слободарске идеје на памет  bendoff

Па се влада побринула за мене...

..смањила ми плату, поскупила комуналије...а жена свака 2-3 месеца добије плату  bendoff

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

препечен хлеб са маргарином.... 1000000001010

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...