Сара Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 наједох се рибе и кромпир салате 4chsmu1 Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ja ovih dana nista ne jedem...doslo mi tako. 1405_love "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ja ovih dana nista ne jedem...doslo mi tako. dada 319.gif (и ја бих волела да не једем ништа али на жалост апетит ми се чак шта више повећао... не могу да гладујем... 319.gif ...а тренутно једем посне топле сендвиче (маргарин, ајвар...)...и заливам мало пивом 0102_laugh ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ja ovih dana nista ne jedem...doslo mi tako. 319.gif 319.gif (и ја бих волела да не једем ништа али на жалост апетит ми се чак шта више повећао... не могу да гладујем... 319.gif ...а тренутно једем посне топле сендвиче (маргарин, ајвар...)...и заливам мало пивом 0102_laugh prijatno ti bilo dada "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 thanks algabacaju ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 nije baš da ga jedem... pijem ga... ka-ka-o Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 corbu od belog luka Petak je i bas me briga 319.gif "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Нокте 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Danas polako ispekao, 12.5 kila uređeno, BAŠ ME BRIGA ŠTA KAŽE EU!!!! i vegeterijanci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 кокице... 319.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 corbu od belog luka 0110_hahaha Petak je i bas me briga 0110_hahaha \barem ces da meeeeeeriseeeeeeeeeessssssssssss 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Маштам његушки пршут..а једем НИШТА! 0110_hahaha Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 kuvam neko testo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Пијем чај, а наше маче се напило топлог млека... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 sta god da jedem opet sam gladna 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука