Bokisd Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Vladan :::. and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Управо сада, Vladan ::: рече Па тамо сам живео у Бгд Pitaju Zemunca šta misli o izgradnji mosta Borča-Zemun. On kaže-Koja glupost, pa svi znaju da Borčanci ne smeju u Zemun. Pa dobro, vi možete u Borču. Pa koji ćemo mi u Borču? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Ovo izgleda zaista ostalo za muža i mene Vladan :::. and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече Моје лизало је лепше... има пингвина Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Hahahah Vi kao da ste se dogovarali... Mi vecerali sendvice neke sa paradajz salatom. Jaoj prvi put probah paNdarajz ove godine al mi je legao bas. Inace leti men je dovoljno malo hleba ako ima, paradajz i sir i apsolutno nista drugo mi ne treba da budem srecna Vladan :::. and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече Ono, brate, kao da smo se dogovarali. Ili su to neminovnosti života sa troje dece Биће да је ипак оно друго Мада имам ја и мало еуро крема и јогурта, биће то добре помије када се све помеша Nektarija*, Лидија Миленковић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 3 минута, Јелена011 рече Inace leti men je dovoljno malo hleba ako ima, paradajz i sir i apsolutno nista drugo mi ne treba da budem srecna и маслиново уље... и узо или цупуро или добра лоза, мислим, исто ако има Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 5 минута, Natasa. рече Pitaju Zemunca šta misli o izgradnji mosta Borča-Zemun. On kaže-Koja glupost, pa svi znaju da Borčanci ne smeju u Zemun. Pa dobro, vi možete u Borču. Pa koji ćemo mi u Borču? Јесте стварно Борча је била распад во времја оно, зато после побегосмо у Вишњицу и тамо је било боље. Иначе док смо били у Борчи градио се Метро и сваког дана смо гледали како су од ледине Немци полако направили сега мега продавницу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 5 минута, Vladan ::: рече Јесте стварно Борча је била распад во времја оно, зато после побегосмо у Вишњицу и тамо је било боље. Sad je i ok, malo daleko, ali izgradilo se. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 6 минута, Vladan ::: рече и маслиново уље... и узо или цупуро или добра лоза, мислим, исто ако има Ja mogu sve salate i bez ulja nis to meni ne smeta. A ne pijem ni malo. To s mojim dragim ko covek mozes da pijes meni sve to alkoholno smrdljivo i bljak. Znam da je on voleo mastiku kad amo uzimali od mog tece koji je iz Skoplja i koji voli da prcka s tim rakijama i super mu ide... Al i generalno valjda sto je s juga pa moze da pije te rakije i cuda. Ja ne sad iz neke prepodobnosti nego zaista mi je alkohol bljak, smrdi mi, kako ga udahnem zamrci mi. Nisam kupac. Vladan :::. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 19 минута, Paradoksologija рече Hm. Pijem Laško pivo, a sad ću da jedem ono što je od kuvanih jaja ostalo od moje dece. Oni se inače uvak kucaju jajima, koji god da je datum, pa ostane veći haos no je nužno Msm, Hristos vaskrse! Vojvoda, šta ti smeta: slovenačko poreklo piva (i ja imam 1/4 slovenačko poreklo) ili kucanje jajima kao paganski običaj koji Miroljub ne bi blagoslovio? Živo me zanima Natasa. and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Sad je i ok, malo daleko, ali izgradilo se. Да, гледао сам скоро из "носталгије" на Гугл стрит вју.... онај део где смо ми били је и даље никакав а после даље када се иде јесте се лепо изградило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 1 hour ago, Лидија Миленковић рече Verovali ili ne - jedem cvarke. Znam da nije pametno u ovo doba, ali cvarci su od mrtvog praseta Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Vojvoda, šta ti smeta: slovenačko poreklo piva (i ja imam 1/4 slovenačko poreklo) ili kucanje jajima kao paganski običaj koji Miroljub ne bi blagoslovio? Živo me zanima Piješ alkohol razvratna ženo! Nektarija*, Paradoksologija, Војвода7 and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Управо сада, kordun рече mrtvog praseta Njam kordun је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука