Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Војвода7 рече баби Стоји Mi smo davno otišle sa tržišta tako da samo možemo da pijemo sa baba Stojom jer nas njeno mišljenje ne tangira previše . Od vina uglavnom imam kiselinu ili glavobolju. Volim dobar viski da popijem, mada daaavno nisam. Paradoksologija, Војвода7 and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 7 минута, Vladan ::: рече Знаш што ти је за ово дао минус? Јер си променила пол, отишла си у други џендер Ел видиш сад шта алкохол ради од жене, а? Оде у транџе... Па то је та лудост феминизма, оне желе да буду као мушкарци, ево видиш и овдје....'' Да се напијем као човјек'', мислим...па напиј се као жена..., не може то да каже јер је то одвратно.. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 @Војвода7 где нађе ову плаву шушумигу да рекламира вино giphy.mp4 Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Mi smo davno otišle sa tržišta tako da samo možemo da pijemo sa baba Stojom jer nas njeno mišljenje ne tangira previše . А добро...кажем онако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Војвода7 рече Па то је та лудост феминизма, оне желе да буду као мушкарци, ево видиш и овдје....'' Да се напијем као човјек'', мислим...па напиј се као жена..., не може то да каже јер је то одвратно.. Pošto žena nije čovek? Mi smo zasebna vrsta? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Kako jezik oblikuje psihu čoveka. Npr. u engleskom postoji idealan, polno neutralni izraz-human. Ovako čovek asocira na muškarca jer je muškog roda, a retko ko koristi termin ljudsko biće. Čak često kažu ljudi i žene-od toga mi se diže kosa na glavi. U engeskom je i 'man' značilo 'čovek', u smislu ljudsko biće. Woman, ženska, virman, muška verzija. I opet muškarci uzurpirali neutralnu imenicu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Војвода7 рече не може то да каже јер је то одвратно.. I što je ovo odvratno? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 9 минута, Paradoksologija рече Čovek je rodno neutralni termin, što ga uzurpirate? nije tocno, svi ljudi i zene znaju da je covek muskog roda, a covecica se rijetko kad i pominje Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Управо сада, kordun рече nije tocno, svi ljudi i zene znaju da je covek muskog roda, a covecica se rijetko kad i pominje Čovečica se nikad ne pominje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 5 минута, Natasa. рече I što je ovo odvratno? Ja realno često za neke stvari kažem "da ... kao žena", umesto "kao čovek", ali to kažem ljudima sa smislom za humor i ironiju, tako da. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 a ovo vimen u engleskom za zene, to je od naseg srpskog kozije vime, kradu ti englezi masovno Smaragdni kamičak and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 16 минута, Natasa. рече Aaa ne, nisam, i žena je čovek, ravnopravno. Čovek je vrsta sa dva pola-muški i ženski. пре 16 минута, Paradoksologija рече Čovek je rodno neutralni termin, što ga uzurpirate? Дооооброоо деее, зезам се, ала сте осетљиве аман... ево ја ћу да се напијем као човечица Smaragdni kamičak and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Meni vino prija, ali udara u noge pa baš nisam ljubitelj, dok od piva oživiš i hranljiv proizvod Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 3 минута, Vladan ::: рече Дооооброоо деее, зезам се, ала сте осетљиве аман... ево ја ћу да се напијем као човечица On se ne zeza. Jadna baka Stana, neće se skoro ovajditi od unuka, a verujem da bi volela praunuče i od njega. Da ga vidi stabilnog i sređenog sa ženom i decom. E Stano Stano, šta dožive . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 7 минута, Phoebe рече Meni vino prija, ali udara u noge pa baš nisam ljubitelj, dok od piva oživiš i hranljiv proizvod Невероватно... а код мене супротно, пиво ме одмах ухвати и отупи а од вина живнем... Phoebe and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука