Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

пре 2 минута, Војвода7 рече

баби Стоји

Mi smo davno otišle sa tržišta tako da samo možemo da pijemo sa baba Stojom jer nas njeno mišljenje ne tangira previše :smeh1:.

Od vina uglavnom imam kiselinu ili glavobolju. Volim dobar viski da popijem, mada daaavno nisam.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Vladan ::: рече

Знаш што ти је за ово дао минус? Јер си променила пол, отишла си у други џендер :smeh1:

Ел видиш сад шта алкохол ради од жене, а? Оде у транџе... joooj

Па то је та лудост феминизма, оне желе да буду као мушкарци, ево видиш и овдје....'' Да се напијем као човјек'', мислим...па напиј се као жена..., не може то да каже јер је то одвратно..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Па то је та лудост феминизма, оне желе да буду као мушкарци, ево видиш и овдје....'' Да се напијем као човјек'', мислим...па напиј се као жена..., не може то да каже јер је то одвратно..

Pošto žena nije čovek? Mi smo zasebna vrsta? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Kako jezik oblikuje psihu čoveka. Npr. u engleskom postoji idealan, polno neutralni izraz-human. Ovako čovek asocira na muškarca jer je muškog roda, a retko ko koristi termin ljudsko biće. Čak često kažu ljudi i žene-od toga mi se diže kosa na glavi.

U engeskom je i 'man' značilo 'čovek', u smislu ljudsko biće.

Woman, ženska, virman, muška verzija. I opet muškarci uzurpirali neutralnu imenicu.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

не може то да каже јер је то одвратно..

I što je ovo odvratno?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

I što je ovo odvratno?

Ja realno često za neke stvari kažem "da ... kao žena", umesto "kao čovek", ali to kažem ljudima sa smislom za humor i ironiju, tako da.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

Aaa ne, nisam, i žena je čovek, ravnopravno. Čovek je vrsta sa dva pola-muški i ženski. 

пре 16 минута, Paradoksologija рече

Čovek je rodno neutralni termin, što ga uzurpirate?

Дооооброоо деее, зезам се, ала сте осетљиве аман... ево ја ћу да се напијем као човечица :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan ::: рече

Дооооброоо деее, зезам се, ала сте осетљиве аман... ево ја ћу да се напијем као човечица :) 

On se ne zeza.

Jadna baka Stana, neće se skoro ovajditi od unuka, a verujem da bi volela praunuče i od njega. Da ga vidi stabilnog i sređenog sa ženom i decom. E Stano Stano, šta dožive :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Phoebe рече

Meni vino prija, ali udara u noge pa baš nisam ljubitelj, dok od piva oživiš i hranljiv proizvod

Невероватно... а код мене супротно, пиво ме одмах ухвати и отупи а од вина живнем...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...