Jump to content

Moderni gospodar vremena - sat

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

Sigurno ima i lepsih tema za forum, ali nekada je tesko odoleti ovom modernom gospodaru naseg vremena - budilniku...

Znate onaj osecaj da kao klinci uvece ne biste na spavanje, ali zato vas jutarnja zvonjava podseti da je trebalo naspavati se...
Danas je jedan od retkih dana kad ne moram da cujem jutarnji podsetnik i da je vreme da iz toplog kreveta krenem na posao...
Nekada mi se cini da mi je to najlepsi pocetak jutra, kad “gospodar vremena” ne zazvoni [emoji4]

Vreme je jedina stvar koju ne možemo kontrolistati, ne možemo je zaustaviti niti promeniti. Ono teče svojim tokom i prolazi bez obzira na sve. Gledajući na njega objektivno – vreme je merljiva veličina, možemo na njega gledati kao na prošlo, sadašnje i buduće, a njegov tempo prolaženja je uvek isti. Međutim, gledajući na vreme subjektivno, ono prolazi uvek drugačije – u zavisnosti od toga šta radimo, gde smo, sa kim…

Mozda je i sat cuvar nasih snova ujutro i podsetnik da nas ceka jos jedan lep, novi dan, mozda pun iznenadjenja ili zanimljivih susreta...

A mozda je samo mala dosadna naprava koja nam ukrade snove i podseti da nas ceka guzva, jurnjava, trka, prolaznost u jos jednom uzurbanom danu...

Ipak, lep je osecaj kad ujutro ne cujes zvonce i uzivas u lepom jutru dok napolju probija prvi zrak sunca ili padaju prve pahulje...

A mozda ipak, kako rece V. Fokner:
Satovi ubijaju vreme… Vreme je mrtvo u onom trenutku kada ga te male stvarčice otklikaju. Vreme oživi jedino kada satovi stanu.

IMG_9482.JPG.04f01e62f6bc7e98a75dc0d7549647bd.JPG

Подели на овим сајтовима

Najgori osecaj je kad zaboravis da ga izgasis a ne moras da ustanes rano. Pa ustanes iz toplog kreveta a mogao si da uzivas jos koji satak. :-)

Jeste vi primetili kako se vreme sve vise ubrzava? Meni se cini sve je brze i brze...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Lenka88 

jooooj jeste, meni vreme proleti, sve brze nekako ? Imam utisak da mi nije bilo tako ranije, a sad mi za cas i godina prodje ?

nema goreg osecanja, kada te ili probudi budilnik ili te neko pozove, a nisi morao to jutro tako rano da ustajes, nego da divno uzivas i razvlacis se po krevetu ?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Katarina1973 рече

Mozda je i sat cuvar nasih snova ujutro i podsetnik da nas ceka jos jedan lep, novi dan, mozda pun iznenadjenja ili zanimljivih susreta...
 Ipak, lep je osecaj kad ujutro ne cujes zvonce i uzivas u lepom jutru dok napolju probija prvi zrak sunca ili padaju prve pahulje...

IMG_9482.JPG.04f01e62f6bc7e98a75dc0d7549647bd.JPG

Ja zelim da verujem da je ovo svrha sata. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

Ja izmedju dva sata, jedan kasni, drugi zuriiiii :D

Znaci ti si sredina ili bolje reci ladovina. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

Ja izmedju dva sata, jedan kasni, drugi zuriiiii :D

To je i meni dugo bila taktika. Il da mi jedan sat malo brza pa ono probudim se ujutru pa se setim da imam jos tipa 10 min.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Lenka88 рече

Najgori osecaj je kad zaboravis da ga izgasis a ne moras da ustanes rano. Pa ustanes iz toplog kreveta a mogao si da uzivas jos koji satak. :-)

пре 18 минута, Katarina1973 рече

nema goreg osecanja, kada te ili probudi budilnik ili te neko pozove, a nisi morao to jutro tako rano da ustajes, nego da divno uzivas i razvlacis se po krevetu

нееее... најгори је осећај када га не навијеш а требало је

као што се мени десило јутрос...  и онда ме пробуди порука из вртића а мајстор за ауто ме већ чека... jooojjoooj

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Katarina1973 рече

jooooj, jeste najgora varijanta

него шта је...

а и ви, који ћете тек да се пожените и поудајете и добијете бебе, још немате блаааге везе које још све најгоре варијанте постоје :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Katarina1973 рече

@Vladan :::. 

Imamo tebe za sva super iznenadjenja koja nas cekaju, da nam sve okrenes na salu dok imamo “omanji slom zivaca” 12:smeha:

па имате ме на располагању још неко време док ме не смува нека која се уклапа у онај потпис доле :loading::smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...