Jump to content

Samoca u zivotu udvoje

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

1 hour ago, Katarina1973 рече

@Сања Т.

slazem se, ako samo mislis na sebe, ne delis dobro i zlo sa drugim, jako je tesko... treba da bude uzajamno uvek sve sa partnerom

Izvini sto pitam.... Kakva si u suprotstavljanju? 

Ulaziš li u konflikt ponekad? 

Подели на овим сајтовима

Владета Јеротић - о комуникацији :

Човек је биће које је неминовно упућено на друго биће. Човек је комуникативно биће, дакле, он осећа дубоку потребу да се искаже, да нешто о себи саопшти, да ступи у некакав додир и везу са другим особама. На тај начин човек не само да излаже суду јавности другог човека оно што је од духовних и материјалних добара стекао, већ он проверава своје физичке, емотивне и интелектуалне квалитете, водећи рачуна да то увек буде пред оним у кога има поверења, а најчешће је то особа коју воли. Жива комуникација између људи, у ствари, јесте размена оног што јесмо, у виду прећутних или гласно постављених питања и одговора, али комуникација је у исто време давање и узимање.

о срећи

Ако изузмемо срећу ствараоца који је успешно завршио неко своје дело или загонетну срећу мистичара који доживљава сједињење са Богом, нема веће среће за човека у животу од успелог физичког, душевног ( емотивног) и духовног сједињења са партнером.

Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8)

Подели на овим сајтовима

@Сања Т. 

Tu sam bas losa ☹️ Uvek mi prva reakcija na konflikt da pocnem da placem i da se povucem, ne znam i ne volim da se raspravljam. 

Ovo vazi samo za meni bliske i drage ljude, na poslu nisam takva - tu znam jako dobro da se izborim za sebe i suprotstavim

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Katarina1973 рече

@Сања Т. 

Tu sam bas losa ☹️ Uvek mi prva reakcija na konflikt da pocnem da placem i da se povucem, ne znam i ne volim da se raspravljam. 

Ovo vazi samo za meni bliske i drage ljude, na poslu nisam takva - tu znam jako dobro da se izborim za sebe i suprotstavim

Ostani sa nama, promeniće se i to ;)

+ Liturgije, liturgije... Liturgije <3

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Сања Т. рече

Ostani sa nama, promeniće se i to ;)

+ Liturgije, liturgije... Liturgije <3

Hocu sa zadovoljstvom i jedva cekam da se promeni, juhuuuuu ?

Liturgija naravno i uvek 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Katarina1973 рече

reakcija na konflikt

ne smes da pokazes da si slaba, ranjiva. Moram da budes jaka, da pokazes zube:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Katarina1973 рече

Hocu sa zadovoljstvom i jedva cekam da se promeni, juhuuuuu ?

" Preobrazenje je vece cudo od vaskrsenja" o. Jovica.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ronin рече

ne smes da pokazes da si slaba, ranjiva. Moram da budes jaka, da pokazes zube:D

1 hour ago, Katarina1973 рече

@ronin 

jeste tako ?

ali mislim da to mora da se nauci, da se navezba

E, pa nije tako :)))

Upravu si Kaća da se sve navežba, samo treba vreme. 

Valja dosta postradati, što bi rekli starci... ali ne boj se dok imaš Gospoda sa sobom.

Roni, ala zafrkavas za medalju :)))

Treba se ponašati u skladu sa osećanjima. Plači, budi slaba i ranjiva ALI SE BORI. 

Ne predaj se. Govori! Svađaj se ako treba i plači... Ali ne ćuti. 

Niko nama ne čita misli. A ako ćutimo jer nam se plače... Pa nikad ništa nećemo pomaći. Ni nas, ni one do nas. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Сања Т. рече

Roni, ala zafrkavas za medalju

:)))

zlatna-medalja-izvor-blic.jpg

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Katarina1973 Osmeh na lice i nisi sama, imas nas:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Katarina1973 рече

@ronin 

jeste tako ?

ali mislim da to mora da se nauci, da se navezba, nekada nisi rodjen za to, samo si prirodno preterano osecajan... :)))

Treba često i hladna glava...

Подели на овим сајтовима

On 23.12.2018. at 21:40, Katarina1973 рече

Ne znam da li je nekome tema zanimljiva ili se nekada osecao ovako ili mu je samo smaranje, jer je ovde na forumu da se opusti.

Ja se osecam grozno (u prevodu depresivno, pred samoubistvo), jer moj partner, u fazi bivsi - ja trazim stan, odustao od vestacke oplodnje i sada smatra iako je i sam cekao do 47 godine, da mu je porodica bitnija nego ja, a da sam ja samo jedna negativna osoba koja njemu unistava srecne dane sa drugarima u kladionici. Jedva je docekao da ja predlozim kraj, ali ja ne mogu da se izborim da cinjenicom da cu ponovo biti sama i strah me je da cu zivot provesti sama ili ja to nesto radim pogresno.

Izvinite ako smaram, pa onda samo zaboravite ovu temu emoji4.png

ko ga j.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ana B. рече

ko ga j.

:aplauz:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...