Jump to content

Мудрости оца Јовице

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Anika рече

50767684_2026738840767577_48472576559887

Prijateljstva i razumevanja. Toliko su ljudi vezani za internet da su se odljudili jedni od drugih.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Anika рече

50767684_2026738840767577_48472576559887

Steta stvarno, sto su se ljudi toliko odaljili.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena Кад будеш приредио књигу, обавести нас овде. 

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, БанеЛ рече

@Liga Džentlmena Кад будеш приредио књигу, обавести нас овде. 

Rondza me malo sprda i nema sta da radi al kolko vidim sjajno mu jde fotosopiranje?, ali nije nemoguce da ce biti neke knjige. Za sad je samo pisanje na forumu a za ubuduce cemo da vidimo, ima tu dosta zanimljivig materijala, sjajan je covek o. Jovica.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Liga Džentlmena рече

Mada bi za pomoc u pisanju knjige da zatrazim i pomoc prijatelj. @obi-wan . On ima bas takvi iskustvo. :D 

Odlicno si zapazio! Imam iskustvo u pripremi za stampu, a nisam ni skup. :ladan:

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Za racionalnog coveka je dovoljno Brasna, masti, kvasca, krompia i pasulja i jos po nesto ako ima da se ubaci i onda nema gladi, cela porodica je namirena. " O. Jovica.

Подели на овим сајтовима

Људи Божији, оставите човека '89. годиште на миру. Поп ко поп. Не познајем човека. Истриповаћете га опасно. Опасно. Опасно је то што радите! Духовно опасно!
@Liga Džentlmena

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Иван Недић рече

Људи Божији, оставите човека '89. годиште на миру. Поп ко поп. Не познајем човека. Истриповаћете га опасно. Опасно. Опасно је то што радите! Духовно опасно!
@Liga Džentlmena

Sta mi to radimo? I zasto je bitno koliko ko ima godina? Opet neke osude?

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Liga Džentlmena рече

Sta mi to radimo? I zasto je bitno koliko ko ima godina? Opet neke osude?

Mozda je mislio da ce covek upasti u gordost, duhovnu obmanu i pomisliti da je veliki i znacajan duhovnik... Ne znam, pretpostavljam da je na to mislio.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena tako mlad sveštenik. divno. toliko dečice. msm da je ovo pozitivno. sveštenik kad drži besedu mnogi slušaju. pa nije opasno. može samo spasonosno da bude. ko želi da posluša. ovo je kao beseda u pisanom obliku. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ana B. рече

Jos ako je neka malo jaca riba uz njega, zene se ubise da ga preotmu, da bi dokazale svoju vrednost...

Verovatno si potpuno u pravu skroz. :smeh1: 

Izgleda da pisanja tog “Neše” imaju jak uticaj na tebe. Ccc, nije to dobro. Treba da budeš optimistična i vesela devojčica, a ne da mračiš.

A zašto za pripadnicu lepšeg pola kažeš “riba”? I šta podrazumevaš pod “jačom ribom”? Možda fizički jaku žensku osobu koja može da bije većinu ostalih? 

Mislim, zna se šta su ribe. 

Žene su žene. Nikakve veze sa ribama nemaju. :pecanje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...