Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 Naše babe i dede nisu imali ni 90% onog što mi danas imamo ali su imali veću ljubav i veću radost.Mi danas imamo sve ali nemamo suštinu života,ljubav i radost.Ljudi jure za pogrešnim vrednostima zato su stalno nesrećni i večito nezadovoljni.A šta je cilj života i zašto živimo ovaj život?sveti Jovan Kronštadski kaže "OVAJ ŽIVOT ŽIVIMO DA SE NAUČIMO DA VOLIMO." O. Damaskin Задње Време, ronin, Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Fantasticna cetvorka o. Jovice. Pavle, Bozidarka, Petka, Krsto. Gogić, Поет and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 Ovo su decica o. Jovice. Najstariji je Pavle i ima 6 godina. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 " Vidis brate, devojkama treba pristupati sa namerom da se zenis. To sto pricaju da devojke kada osete nekoga da zeli da se zeni pobegnu to ti je znak odozgo da trebas da ides dalje, znaci ta osoba nije za tebe. Jer sta ce ti neko ko ne zeli ono sto i ti zelis. I zapamti brate to nisu porazi to te Bog cuva da od necasnog braka. A sto se tice druzenja pre braka, to i jeste sjajna stvar, medjutim posto je danas vreme takvo kavo je, sustina se ne treba menjati vec forma. Znaci ako procenis da je ona ta prava, pa cak i da pocnete vezu, ako je vec to duh savremenog vremena, moze biti dobro ali bi trebalo ljudi da se paze da se ne isprlja bracna postelja. A to znaci da treba da se odloziti " lezanje" u krevet sa nekim do trenutka dok ne odlucite da zaplovite u brcne vode. Znaci sustina je ne " isprljati" bracnu postelju a forma je kako cete se upoznavati, da li kroz vezu ili kroz prijateljstvo, cilj je da se sto bolje upoznate kako bi stupili u bracne vode ili bolje reci odabrali nekoga " jednom za ceo zivot". Nek ti je srecna potraga brate. " O. Jovica. Gogić, Натан and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 " E vidis brate horoskop prestaje onog trenutka kada se pojavi Hristos. Sto znaci da tvoj znak moze da deluje samo na ostrascene ljude ljudi koji Hrista upoznaju na njih deluje Bozija sila i blagodat. Ostrascen covek moze da ima sve karakteristike tih znakova o kojima se prica, ali duhovan i onaj koji Hrista zeli da prihvati on ima samo jedno lice. Lice puno blagosti i ljubavi. Tako da, cim istupis iz Hristovih okvira ti pronalazis u tvom delovanju tvoj horoskopski znak. Tako da treba vezbati Hristove vrline kako bi izasao iz ovozemaljskih okvira strasti i posao put spasenja, posao Hristovim stopama. " O. Jovica. Gogić, Натан and Alegzandar је реаговао/ла на ово 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 @Liga Džentlmena najružniji od sve dece. ko je? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 1 hour ago, Natasenka рече @Liga Džentlmena najružniji od sve dece. ko je? Pa ja naravno. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 Ускоро у продаји! БанеЛ, Flojd, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 пре 24 минута, ronin рече Ускоро у продаји! Sjajno, brate, sjajna ideja Fantasticno. Ovo cu da mu posaljem da vidim da li ce da blagoslovi. Bog te blagoslovio brate za ovu ideji. . БанеЛ, ronin, Maja Pavlovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 Управо сада, Liga Džentlmena рече sam objavio jednu ne radim za DB da to znam Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 пре 1 минут, ronin рече ne radim za DB da to znam Taman u knjizi da posvedocim o svemu sto je on meni savatovao. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 пре 1 минут, ronin рече ne radim za DB da to znam Al tvoje je sluzb jaca od DB, sve mozes da saznas. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Al tvoje je sluzb jaca od DB, sve mozes da saznas. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 Mada bi za pomoc u pisanju knjige da zatrazim i pomoc prijatelj. @obi-wan . On ima bas takvi iskustvo. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 On 28.1.2019. at 21:59, Liga Džentlmena рече Naše babe i dede nisu imali ni 90% onog što mi danas imamo ali su imali veću ljubav i veću radost.Mi danas imamo sve ali nemamo suštinu života,ljubav i radost.Ljudi jure za pogrešnim vrednostima zato su stalno nesrećni i večito nezadovoljni.A šta je cilj života i zašto živimo ovaj život?sveti Jovan Kronštadski kaže "OVAJ ŽIVOT ŽIVIMO DA SE NAUČIMO DA VOLIMO." O. Damaskin Поет, Flojd, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука