Anika Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 1 hour ago, Ana B. рече A druga je stvar, što su muškarci obezbeđeni, više je žena, ima se može se U crkvi gde sam bila devojke su se ponasale vrlo prepodobno dok su tamo i samo vidis jedna po jedna dolazi sa velikim stomakom... mislim, pre udaje Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 1 сат, Anika рече vrlo prepodobno marama i duga suknja nisu pojas nevinosti Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 Hvala Liga Dz., za mudrosti oca Jovice, nadam se da ces nastaviti dalje sa pisanjima ovde. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 1 сат, Gogić рече Hvala Liga Dz., za mudrosti oca Jovice, nadam se da ces nastaviti dalje sa pisanjima ovde. Hvala i tebi brate sto citas. Cesto sam u kontaktu sa njim, tako da ce ih biti jos. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 6 часа, Ana B. рече Muškarci više vole kučke, jel to tačno пре 6 часа, Natasenka рече @Ana B. ako je za zabavu. ako je za brak voleli bi oni da ne diže pogled od poda. da je ponizna. dobra. Ni jedno ni drugo nije tacno. Kuckr ne vole, za njima pate a a ove druge zaobilaze. Muskarac trazi samo da ga zena voli i razume. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 5 часа, Anika рече Vole oni namazane devojke, one s kojima ne znaju na cemu su, koje uvek deluju i da hoce i da nece. Imam takvu jednu u okolini, cudo sta im radi. Ne vole al se na njih zalete. Ali ne brigaj i takve devojke su prazne i cemerne zato i rade to momcima. Obije se to o glavu. ? Nadje se neki mamgup pa joj pomrsi racune. Samo ispunjene zene i one koje se ne igraju, znaju sta hoce. su pozeljne. ? Ali sto je najtuznije izgleda da zene zaista ne znaju sta zele ali znaju sta ne zele. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 6 часа, Natasenka рече da ne diže pogled od poda Mozda u srednje veku, ali ne i u 21. Osim ako ne zivi negde u srcu arapskog poluostrva Natasenka and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Ne vole al se na njih zalete. Ali ne brigaj i takve devojke su prazne i cemerne zato i rade to momcima. Obije se to o glavu. ? Nadje se neki mamgup pa joj pomrsi racune. Samo ispunjene zene i one koje se ne igraju, znaju sta hoce. su pozeljne. ? Ali sto je najtuznije izgleda da zene zaista ne znaju sta zele ali znaju sta ne zele. Ne brigam ja oko toga, sta me zanima, svako nadje ono sto mu odgovara... Nego bas licno znam jednu zenicu kojoj je iguman jednog poznatog manastira savetovao da kupi knjigu o tome kako malo da postane bas takva, da ona pomrsi nekome racune, nece reci koja je knjiga u pitanju. Flojd and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 3 часа, Liga Džentlmena рече Hvala i tebi brate sto citas. Cesto sam u kontaktu sa njim, tako da ce ih biti jos. Hvala, samo da se zna nisam "brat" .? Поет and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 39 минута, Gogić рече Hvala, samo da se zna nisam "brat" .? Uh, prastaj onda nego kako da te oslovljavam? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Uh, prastaj onda nego kako da te oslovljavam? Па са сестро Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 1 hour ago, Anika рече Ne brigam ja oko toga, sta me zanima, svako nadje ono sto mu odgovara... Nego bas licno znam jednu zenicu kojoj je iguman jednog poznatog manastira savetovao da kupi knjigu o tome kako malo da postane bas takva, da ona pomrsi nekome racune, nece reci koja je knjiga u pitanju. Ja kad sam imao 20 tak godina, imao sam uspeha kid cura, bavio sam se sportom, al nikako kod one koja mi se svidja. I odem u Ns i pricam tamo sa nekim svestenikom i on mi kaze: pa momce moras da znas malo i mangupske fore, i ja ti tu dobijem blagoslov da ih izucim. I ja ti to ubacim u mali mozak i posle nekog vremena se usaltam u ekipu bajkera. Eee sve mangup do mangupa. E sad valja ih izuciti al ne valja zloupotrebiti, e trt miljojka. Kad ih zloupotrebis obije se o glavu ko mace o muskatlu. Tako da ne treba se nikom mrsiti racuni. Al se valja malko mangupirati, da ostvaris cilj, al samo ako je ispravan cilj. Tj ako tezis braku a ne zajebanciji. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 3 минута, Плаво Небо рече Па са сестро Pa to, ja reko da ne trebam da je oslovim sa "oce svestenice". Gogić је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 Hvala Bogu kad nam da dobre prijatelje koji je zeljan da te saslusa i posavetuje : Hvala @Ana B. Na umirujucem razgovoru. ? Bog te svim dobrim darivao. Alegzandar, Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 22 минута, Liga Džentlmena рече Hvala Bogu kad nam da dobre prijatelje koji je zeljan da te saslusa i posavetuje : Hvala @Ana B. Na umirujucem razgovoru. ? Bog te svim dobrim darivao. A hvala ti druže moj Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука