Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Jа јесам одавно, за тебе не знам. Ma gde sam uspeo da sakrijem krst koji mi je Hristos dao.....vidim . Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Не бојим се никога , али ми сметају људи са лошим намерама није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ma gde sam uspeo da sakrijem krst koji mi je Hristos dao.....vidim . Прво да зачујем Његов глас и тад ћу видети твој крст, кад устанем брате, ако устанем, сад ништа не видим и не чујем, куцкам у мраку. Ако си близу, буди ми жив! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Прво да зачујем Његов глас и тад ћу видети твој крст, кад устанем брате, ако устанем, сад ништа не видим и не чујем, куцкам у мраку. Ако си близу, буди ми жив! tu je Istina... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Stavi alarm svaki sat na telefon sa zvukom tri crkvena udara zvona.Tako se glasa crkva u mom gradu.Odlicno deluje. Саша од Москве, мирођија and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Barem naši topovi da je probude pa je sve ok. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Како глупа тема :Р Баба, Иоанна, Marija89 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Не плашим се никог . Овде има и добри и лоши људи , али Боже мој то навек било и навек ће да буде. Иоанна and Marija89 је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Aquilius Cratus је лик којег се дефинитивно бојим. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Aquilius Cratus је лик којег се дефинитивно бојим. Dok mi ne diras kontingent Koka Kole nemas nikakvog razloga da me se plasis. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Aquilius Cratus је лик којег се дефинитивно бојим. Морам признати да је и мени исти опасан. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Arsenija...Tema kaže...koga se najviše bojite na ovom forumu? Jeste....ali nije.... zato što ....znate i sami da je Bog sveprisutan. I ako imaš straha od ma čega manjeg od Boga,nisi Boga dostojan. Tako da se ja ne plašim forumaša,a i tema je pomalo BZV.,jer mi smo braća i sestre. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Ne plašim se nikoga, jer nemam zbog čega. Prvenstveno, nikoga ne znam. A druga stvar...prosto, nekako, ako mi dopustite, nisam dugo tu, od decembra meseca, ali svejedno...s obzirom, da je ovo pravoslavni sajt jel te , priznajem da misleh, da su ljudi, nekako, ne znam. Posebniji. Drugačiji. Baš zbog toga. I mogu reći, da recimo, na primer, puno puta na temi/temama, doživeh recimo, šta po meni hrišćanin ne radi, a recimo, očekivah da s obzirom na kakvom smo sajtiću, da tome recimo, govora nema tu. Ili da nešto an primer najnormalniej pitaš da ti se pojasni, a ljudi te Olade na finjaka, da staneš u čudu, a po meni, smatram da svaki hriscanin treba da se ugleda recimo, da smo sto vise ljubazni/e, smireni/je, usrdnije...a ovde ne malo puta, recimo naiđoh na osudu. Na nerazumevanje. Na otkačinjanje. Kuliranje. Da se razumemo, govorim samo s aspekta diskusije jer nisam na delu za upoznavanje, pa da ne bude abune na sta mislim, pa pomislim svasta i sneveselim se...a nekako dozivljavah pravoslavni sajt, to mora da je nesto, ne znam , uzvisenije. Meni se cinilo, vanvremenski , kada stigoh. Verovatno, sto ljudi sto cudi. A opet, od nekih od kojih recimo po pisanju bih recimo mogla da zatrazim pomoc, od tih mozda ostah bas u tom cudu, a od recimo od kojih zazirah po temama, sto po inetelktu, sto po britkosti uma, od takvih sam dobila savete, da ne verovah da ce mi i biti odgovoreno na i po temama. Ali, s obzirom da je pravoslavlje, ocekivah da se mozda vise nesto sankcionise ili više obraća paznja na neke stvari, ali dobro. Verovatno je do mene. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Malko se bojim Ace Milojkova Ako nesto pogresno shvatim da me ne izriba po propisu sHa_sarcasticlol Mилена КШ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 baš nikoga...iznesem svoje mišljenje i to je to...nisam bogoslov, ali imam pravo na svoje mišljenje i svoj stav.... Драгана Милошевић and Marija89 је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука