Zayron Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 2 минута, Ведран* рече Зајрон се давно на овој теми показао. Затим су вршени егзорцими па се смирио дуго, дуго. Е сад да ли ће остати присебан или ће се покондирити, питање је. Te egzorcizme ostavite radije za pravoslavce koji ne misle kao vi, upoznajte malo svijet, čitajte komentare: https://www.facebook.com/groups/115114158832579/ farisejski.bukvojed and Августин је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 8 минута, Zayron рече Šta sad ovo znači? Nisam se nikad ni skrivao da bi se sad razotkrivao, uvijek sam vam jasno pisao šta mislim. farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Манојло Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече у свакој поруци помешаш истину и клевету, јако лукаво... добро си се увежбао... зашто то радиш? Платили ме НАТО, фанариоти и Укропи, па ето, морам да се докажем Одох на спавање, да се не поганим даље читајући свашта Августин, Vladan :::. and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 9 минута, Манојло рече Целина, пуноћа и заједница у Христу ћемо бити кад се будемо причешћивали из једне чаше. Дотле нема правог јединства. Право ме срамота ових лажних верника и квазисрба, прави Срби нису никада били такви дивљаци. И српски сељак је иако неписмен имао своју културу и поштовање спрам другога. А ово је изродио београдски асфалт, однарођени шљам титоистичког Београда изродио је хулигане који се ето баве богословљем! Извињавам се као Србин и хришћанин због таквих Мало патетике, мало мазетике, мало глуме. Долазш овде као провокатор, и као такав ћеш се и провести. Глуми колико хоћеш. Оно што сејеш то ћеш и да пожањеш. Ми нисмо овде сисали весла па да се поводимо за твојим тупим и провиднм покушајима манипулације. Нити ћемо да глумимо културу док ти пљујеш по Цркви да нам ти не би случајно рекао да смо варвари. Такве речи из твојих уста значе колико и издувни гасови, свеједно да ли из аутомобила или из магарета. Друже, ниси дорастао задатку и мисији коју овде вршиш. Milan Nikolic, Vladan :::., Августин and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 6 минута, Манојло рече Платили ме НАТО, фанариоти и Укропи, па ето, морам да се докажем Одох на спавање, да се не поганим даље читајући свашта Не вратио се дабогда. Milan Nikolic, farisejski.bukvojed, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 3 минута, Манојло рече Платили ме НАТО, фанариоти и Укропи, па ето, морам да се докажем Одох на спавање, да се не поганим даље читајући свашта када се пробудиш узми одмах те паре па се докажи и похитај у кијево-печерску лавру да научиш нешто уместо да се овде пред светом даље поганиш пишући свашта Ведран*, farisejski.bukvojed and Августин је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 25 минута, Vladan :::. рече аха зато твог почасног "патријарха" није признала ниједна Црква зато што је цивилизовани миротворац... зато и барта који има право апелације над целим космосом нико није поменуо на литургији, сви су они варвари у том твом цртаном филму Примедба. Космос је Маркова канонска територија! farisejski.bukvojed, Ведран*, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 17 минута, Ведран* рече Долазш овде као провокатор, и као такав ћеш се и провести. Глуми колико хоћеш. а у поруци пред спавање није ни порекао да меша истину и клевете него само спиновао око мотива Августин and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 2 минута, o. Miroljub рече Примедба. Космос је Маркова канонска територија! ко је тај благо нама? Августин and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Солодкі сни! Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече ко је тај благо нама? Председавајући егзилант хорорепископског соборишча. Августин, farisejski.bukvojed, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Има сад и космичког конкурента. Августин, farisejski.bukvojed, o. Miroljub and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 1 минут, Ведран* рече Има сад и космичког конкурента. Кад Марко почне да отвара катакомбе по Украјини и Стамболу има да прођу као онај мусави што је кукумавчио море Марко не... Vladan :::., Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 1 минут, o. Miroljub рече Кад Марко почне да отвара катакомбе по Украјини и Стамболу има да прођу као онај мусави што је кукумавчио море Марко не... Марко је већ отворио у Украјини, или у Русији беше?? Не знам ко је мусави? Августин and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Јањичар(и) из песме, са три товара блага. Августин, Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука