Августин Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 2 минута, Манојло рече Тако је. Ево, милина једна разговарати са једним уљуђеним неправославним хришћанином, за разлику од ових српских варвара! Са чежњом ишекујем дан кад ће данашњи православни бити истовремено и католици а данашњи католици и православни истовремено. Српски варвари.Марш ђубре. Ведран*, farisejski.bukvojed and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 2 минута, Манојло рече Тако је. Ево, милина једна разговарати са једним уљуђеним неправославним хришћанином, за разлику од ових српских варвара! Па видимо, јако си уљуђен. Само са "л" уместо "љ". А и интелектуално си поткапацитиран јер није могуће бити Србин и Варварин истовремено. farisejski.bukvojed, Vladan :::., Августин and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Манојло Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Онај ко брани једном народу да се моли Богу на свом језику, као што ради РПЦ у Украјини бранећи употребу украјинског језика и идентитета уопште, ти су прави расколници! Августин, farisejski.bukvojed and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 4 минута, Манојло рече за разлику од ових српских варвара аха зато твог почасног "патријарха" није признала ниједна Црква зато што је цивилизовани миротворац... зато и барта који има право апелације над целим космосом нико није поменуо на литургији, сви су они варвари у том твом цртаном филму Августин, Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Управо сада, Манојло рече Онај ко брани једном народу да се моли Богу на свом језику, као што ради РПЦ у Украјини бранећи употребу украјинског језика и идентитета уопште, ти су прави расколници! Па ни у Русији не служе на руском магарчино.А ко овима брани било шта. Vladan :::., farisejski.bukvojed and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Манојло Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Може се бити и Србин и господин, тако да знате ви Фемини потомци што се бавите теологијом као и Фема што је културом! Августин, Ведран*, farisejski.bukvojed and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 2 минута, Манојло рече Може се бити и Србин и господин, тако да знате ви Фемини потомци што се бавите теологијом као и Фема што је културом! Откуд знаш кад ниси ни једно ни друго.Откуд толико кроатизама? Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Управо сада, Августин рече Па Ти колико видимо сви подржаваш овога који подржава расколнике.Показао си своје право лице.Можеш да постављаш снимке народних песама до вечности али си се показао ко си. Uvijek je neko nekome raskolnik ali cjelina, punoća i zajednica u Hristu je obaveza za sve nas, možemo je samo respektovati ili ignorisati. Prema tome kako smo je respektovali ili ignorisali će medju nama biti sve manje ili više razloga i povoda za jedinstvo. farisejski.bukvojed and Августин је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 5 минута, Манојло рече Онај ко брани једном народу да се моли Богу на свом језику, као што ради РПЦ у Украјини бранећи употребу украјинског језика и идентитета уопште, ти су прави расколници! Све луђе од луђег. Да ли РПЦ и русима "брани" да се моле на свом језику? Јер се ни у Русији не моле на руском. Стварно треба бити малоуман па налазити овакве аргументе. Vladan :::., farisejski.bukvojed and Августин је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Управо сада, Zayron рече Uvijek je neko nekome raskolnik ali cjelina, punoća i zajednica u Hristu je obaveza za sve nas, možemo je samo respektovati ili ignorisati. Prema tome kako smo je respektovali ili ignorisali će medju nama biti sve manje ili više razloga i povoda za jedinstvo. Разоткрио си се потпуно Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 6 минута, Августин рече Разоткрио си се потпуно Šta sad ovo znači? Nisam se nikad ni skrivao da bi se sad razotkrivao, uvijek sam vam otvoreno pisao šta mislim. Августин and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Манојло Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 7 минута, Zayron рече Uvijek je neko nekome raskolnik ali cjelina, punoća i zajednica u Hristu je obaveza za sve nas, možemo je samo respektovati ili ignorisati. Prema tome kako smo je respektovali ili ignorisali će medju nama biti sve manje ili više razloga i povoda za jedinstvo. Целина, пуноћа и заједница у Христу ћемо бити кад се будемо причешћивали из једне чаше. Дотле нема правог јединства. Право ме срамота ових лажних верника и квазисрба, прави Срби нису никада били такви дивљаци. И српски сељак је иако неписмен имао своју културу и поштовање спрам другога. А ово је изродио београдски асфалт, однарођени шљам титоистичког Београда изродио је хулигане који се ето баве богословљем! Извињавам се као Србин и хришћанин због таквих Августин, Просечан србенда and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 4 минута, Августин рече Разоткрио си се потпуно Зајрон се давно на овој теми показао. Затим су вршени егзорцими па се смирио дуго, дуго. Е сад да ли ће остати присебан или ће се покондирити, питање је. farisejski.bukvojed and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 3 минута, Манојло рече Целина, пуноћа и заједница у Христу ћемо бити кад се будемо причешћивали из једне чаше. Дотле нема правог јединства. Право ме срамота ових лажних верника и квазисрба, прави Срби нису никада били такви дивљаци. И српски сељак је иако неписмен имао своју културу и поштовање спрам другога. А ово је изродио београдски асфалт, однарођени шљам титоистичког Београда изродио је хулигане који се ето баве богословљем! Извињавам се као Србин и хришћанин због таквих мешаш у порукама истину и клевету, јако лукаво... добро си се увежбао... зашто то радиш? Августин, Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 пре 5 минута, Zayron рече Šta sad ovo znači? Nisam se nikad ni skrivao da bi se sad razotkrivao, uvijek sam vam otvoreno pisao šta mislim. https://www.youtube.com/watch?v=aX83DAcDLXY farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука