Jump to content

Кана лого (гласање)

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

А да ставиш КАНА из фонта Times New Roman и три знака плус изнад? Шалим се наравно, доради лого (још мало) и све ће бити ок. 

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 6:50, син милутин рече

Times New Roman

Expand  

Arial bold... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Izbjegla bih br. 3 i 4 jer simbol ihtus nepotrebno komplikuje simbol, a i rabljen je pretjerano.. prije bih ako treba neki dodatni simbol stavila putir koji simbolizuje vino sa vjenčanja i pričešća nego taj simbol.

1 ili 2, jer, crkvica vec simbolizuje Pouke, K u ogledalu daje aluziju na Ž (žru)

Ipak bih izabrala 1, jer ne znam šta se postiže sa produženim jednim temeljom crkvice, 1.mi je simetričniji, prijatniji za oko, jednostavno = bliže savršenstvu.

E sad, ja bih krakove od K načinila da budu više k, tj. ne u istoj horizontali sa vrhom, onda će manje da podsjeća na ž.

ako sam uspjela da objasnim

Подели на овим сајтовима

Ја бих код првог предлога,     I Кану обојила у наранџасто и тиме бих избегла  да K личи на Ж. 

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 8:53, Рапсоди рече

Ја бих код првог предлога,     I Кану обојила у наранџасто и тиме бих избегла  да K личи на Ж. 

Expand  

ideja je odlična, ali ne cijelu riječ Kana, nego samo krakove od malog k, da crkvica ostane zelena i ostatak riječi, 'ana'

zaboravih reći, kombinacija zeleno i narandžasto je odlična, crvena bi bila prejak kontrast.

dakle, prvi definitivno, sa simetričnim krakovima od malo k obojenim u narandžasto, i niš' ja tu više ne bi' diro...

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 8:59, Дијана. рече

ideja je odlična, ali ne cijelu riječ Kana, nego samo krakove od malog k, da crkvica ostane zelena i ostatak riječi, 'ana'

zaboravih reći, kombinacija zeleno i narandžasto je odlična, crvena bi bila prejak kontrast.

dakle, prvi definitivno, sa simetričnim krakovima od malo k obojenim u narandžasto, i niš' ja tu više ne bi' diro...

Expand  

Не знам,   ако се само прво слово К обоји у  нар.опет може на први поглед деловати као ана .

Можда само краци од наопаког К да се обоје у наранџасто због в.ефекта ана а да КАНА ипак остане зелена .:scratch_head:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 9:05, Рапсоди рече

Можда само краци од наопаког К да се обоје у наранџасто због в.ефекта ана а да КАНА ипак остане зелена .:scratch_head:

Expand  

Ne znam, upetljah se ko pile u kučine, ali ako po tvom prijedlogu oboji cijelu riječ Kana u narandžasto onda gubi efekat narandžasto 'ka natalitetu'

možda da smanji krakove na malo k, da ostanu zeleni,  možda bude bolje a da ne dira puno, jer prvi je i dobar i efektan zbog jednostavnosti.

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 9:11, Дијана. рече

Ne znam, upetljah se ko pile u kučine, ali ako po tvom prijedlogu oboji cijelu riječ Kana u narandžasto onda gubi efekat narandžasto 'ka natalitetu'

možda da smanji krakove na malo k, da ostanu zeleni,  možda bude bolje a da ne dira puno, jer prvi je i dobar i efektan zbog jednostavnosti.

Expand  

Не знам и ја се упетљах :smeh1: мислила сам да оно наопако к ( други крак од Цркве ) обоји у наранџасто а да кана  цела остане зелена. За први предлог се у потпуности слажем , осваја лепотом једноставности.  

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2018. at 23:11, Вукашин Ковачевић рече

види се... да тајно гледате Парове.  
:buba:

Expand  

au! ja posto definitivno nisam vizuelac, nego auditivno-verbalni tip, tek sad skontah aluziju.. ako skontah...onda bolje da nisi verbalizovao :D

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2018. at 23:11, Вукашин Ковачевић рече

да тајно гледате Парове.  

Expand  

Ja i ne krijem

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 8:33, Дијана. рече

putir koji simbolizuje vino sa vjenčanja i pričešća nego taj simbol

Expand  

Mislim da bi ovo malo unelo zabunu, jer mnogi koji tek dodju nisu svesni znacenja ovog detalja (nisu bas crkvujuci ljudi). Ako je do simbolike samog vencanja rek`o bi da je onda kruna bolji izbor u ovom slucaju. Medjutim, iako mi je to sve padalo na pamet - manje-vise - odustao sam od svega toga iz razloga sto dodatno zapetljava pricu, a nama treba nesto jednostavno, sto bi nastavilo slicnu liniju izgleda kao prethodna dva znaka (forum i Crkva.net).

S druge strane, ribu (= ihtis) koja se preobrazava u zagrljaj sam imao kao pomocni izbor, medjutim, ocigledno je taj izgled mnogima bio najbolji. Evo i na fb vecina je taj pod 3) oznacila kao najprivlacniji na prvi pogled, a vrlo slicno je i ovde. To me, priznajem, iznenadilo, ali ocigledno da ljudima odgovara takva kombinacija (pretpostavljam da je glavni razlog jer deluje sveze).

Zato sam uzeo da uradim za finis jedan koji ce da bude suma prva dva, i jedan koji ce da bude suma druga dva. To da bude finale, a onda iz toga da zajednicki izvucemo konacni.

:)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...