Jump to content

Кана лого (гласање)

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

пре 4 минута, Vladan :::. рече

па ако ставиш неко прозорче и вратанца онда можда и неће :) 

Или ако стави некакву полуапстрактну иконицу или скицу младенаца и можда попа испред њих унутар црквице. Контам да је то тешко практично извести.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Znaci, nacelno se bira pravac, ovde je poenta da li nesto jednostavnije kao 1) ili 2), ili nesto lirskije kao 3) ili 4)? To bi bila pocetna dilema...

3 и 4 комбиновано: наранџасто К са цветићима из 4.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Или ако стави некакву полуапстрактну иконицу или скицу младенаца и можда попа испред њих унутар црквице. Контам да је то тешко практично извести.

Pa i nije tesko, samo treba vise vremena...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Pa i nije tesko, samo treba vise vremena...

Можда би било претрпано. Ал што каже Владан, тешко је замислити док се не уради. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

па може... ако им се виде круне на глави и да ли је млада у етно стајлингу... :) 

Подели на овим сајтовима

Inace... kako su nastali 3) i 4)? Kao kombinacija K/Kana i ribe koja je od davnina simbol Hriscanstva, tako da desna strana (tj. spoj desnog "K" i "ihtisa") obrazuje rec "Kana" i na neki stilizovan nacin, u nekom drugom planu, tvori zagrljaj (majke oko dece), ili lozu (opet aluzija na decu).

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Можда би било претрпано. Ал што каже Владан, тешко је замислити док се не уради. 

Npr. mogu da od ovih 4 uzmem 2 - jedan jednostavniji i jedan slozeniji, da bude kao neko finale u izboru i glasanju.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Inace... kako su nastali 3) i 4)? Kao kombinacija K/Kana i ribe koja je od davnina simbol Hriscanstva, tako da desna strana (tj. spoj desnog "K" i "ihtisa") obrazuje rec "Kana" i na neki stilizovan nacin, u nekom drugom planu, tvori zagrljaj (majke oko dece), ili lozu (opet aluzija na decu).

ово је баш лепа идејна прича...

само да разјасним: К као грли а "ана" су деца?

а они цветићи ме не подсећају на лозу него на неку другу биљчицу али мислим да није битно јер су лепо ненападно изведени...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

само да разјасним: К као грли а "ана" су деца?

Pa da. S tim da je svedeno da ne bode mnogo oci.

пре 1 минут, Vladan :::. рече

а они цветићи ме не подсећају на лозу него на неку другу биљчицу али мислим да није битно јер су лепо ненападно изведени...

A oni su tu samo probno, pre postavljanja teme sam napomenuo Wiseman-u da danas nisam stig`o da se pozabavim detaljima, ali nek` se vidi skica za pocetak.
Ako bude trebala loza, ona ce da bude svakako izdasnije uradjena.

Подели на овим сајтовима

4.  са малим изменама (комбинација са 3.)

- да није толико дугачак

- да је "ка наталитету" урађено као на 3. (боја и величина)

ако се већ ради у зеленој боји, мислим да би комплементарније било у комбинацији са црвеним, него са наранџастим (мада ја не бих комбиновала ни са једном)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

3) i najlepše i izbegava se Žana... Mada ako se poveća crkvica sa krstom može da ispadne Ćana :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1. Најлакши је за око и најчитљивији некоме ко не зна о чему се ради. Разочаран сам бројем гласова за три, ваш укус је објективно инфериоран,  види се да волите кичерај и да тајно гледате Парове.  
:buba:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вукашин Ковачевић рече

тајно гледате Парове 

Reče osoba koja je osmislila "Kana - pusto ostrvo".

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Juanito рече

може ситним словима да напише  "куме, изгоре ти кеса"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...