Jump to content

Кана лого (гласање)

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

Naš dragi član @obi-wan je bio dobre volje da nam pomogne oko dizajna logo-a za Kanu i mi mu se na tome zahvaljujemo, ali nam treba vaša pomoć. Nama su sva 4 prototipa logoa veoma lepi i ne možemo sami da se odlučimo te smo odlučili da vas pitamo koji logo je po vama najlepši. Ovo nisu konačne verzije, s toga ako imate neki predlog, slobodno kaž'te. :) 

kana_prototip.jpg

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

и ја гласам за трећи:)

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Samo da napomenem jos jednom da su ovo samo skice, i da moze svasta jos da se doradi, samo da nacelno izaberete kojim pravcem dalje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Трећи.

Морам да приметим да је мастер Кеноби стварно талентован и добар дизајнер. :) 

Једино ми није јасно да ли је у првом логотипу намерно прво слово направљено да буде хајзенберговски неодређено квантно стање између Ж и К или је случајно тако испало? Ко је та Жана?! :smeh1:

И једна врло битна сугестија, нађите спрску варијанту фонта. Овај је руски. Ево примера два сродна фонта где се види на шта мислим:

2S2gUnb.png

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Једино ми није јасно да ли је у првом логотипу намерно прво слово направљено да буде хајзенберговски неодређено квантно стање између Ж и К или је случајно тако испало? Ко је та Жана?! :smeh1:

E pa nije Zana, nema donje crte... :smeh1:

пре 6 минута, Juanito рече

И једна врло битна сугестија, нађите спрску варијанту фонта. Овај је руски.

Ovaj font nema druge cirilicne varijante, a jedini je slican onom koji je koriscen u logoima foruma i Crkva.net mreze, tj. jedini koji sam uspeo da nadjem da je free.

A taj originalni nisu imali da mi daju. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, ako se izabere neki od prva dva, ta dva "K" cemo darazmaknemo da bude kao crkvica izmedju njih... :)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, obi-wan рече

Inace, ako se izabere neki od prva dva, ta dva "K" cemo darazmaknemo da bude kao crkvica izmedju njih... :)

мислим да људи гласају за трећи јер их најмање подсећа на Ж, а и мене иако нема доње црте, али ако се довољно размакну да стане црквица онда се можда и анулира та оптичка варка

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

али ако се довољно размакну да стане црквица онда

ће се она читати као П :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Da, onda moze da bude KPKana... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, АлександраВ рече

е па не знам, мора прво да нацрта... у дизајну можеш да смишљаш свашта али тек када га нацрташ видиш на чему си...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

па ако ставиш неко прозорче и вратанца онда можда и неће :) 

И бабу неку :smeh1:

Мени је четврти можда и најлепши, али је мало поголем :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Znaci, nacelno se bira pravac, ovde je poenta da li nesto jednostavnije kao 1) ili 2), ili nesto lirskije/sloznenije kao 3) ili 4)? To bi bila pocetna dilema...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...