Jump to content

Senzacionalni kič i sram by Željko Mitrović

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Sofija_ рече

za 18 miliona € mogao je da nahrani i udomi mnogo sirotinje po Srbiji, nekrst i sluga sotonin!

Zato im je dao program da ne razmišljaju o siromaštvu. Nema 'leba, pojačajte igre :(.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

Tama polako dostize svoje najvece crnilo. Jos malo pa ce jutro...

Ноћ је најтамнија пред зору - јеврејска пословица.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Људи не знају да Пинк и даље емитује програме са врачарама за наше људе који су у иностранству. То се ради тајно, цео сутерен му је намењен за то.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ухватила сам почетак кад су Митровић, Амиџић и Кија ушли у неко "светилиште" са саркофагом на средини, скулптурама "великих учитеља" и "древне пророчице" на трону за коју је рекао да "чита кодове уназад" (?). Све ме је неодољиво подсећало на масонске ложе, почевши од саме конструкције те просторије. Међутим, све то ме уопште није изненадило, пошто се већ одавно зна коме Митровић служи.

Подели на овим сајтовима

А те силне уметничке слике што је довукао су вероватно све оригинали, који ће после овог хиперријалитија да заврше по нашим ионако већ опустелим музејима. Србија има културно да процвета кроз 10 месеци - годину дана максимално. Ево ја му се захваљујем у име свих историчара уметности.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Sofija_ рече

za 18 miliona € mogao je da nahrani i udomi mnogo sirotinje po Srbiji, nekrst i sluga sotonin!

Bože, taj je zašantročio 18 miliona eura gradeći te bijele dvore da se fukara ima gdje zabavljati?

Kod nas (u Češkoj) je tako nešto nemoguće, sva ta eura si podijele političari a narodu podignu šator, njima je to dosta za zabavu. Ti mladenci su svejedno u takvom stanju da to ne bi primjetili i kad  bi to bila ta palača za 18 miliona eura.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, NinaSavic рече

Ухватила сам почетак кад су Митровић, Амиџић и Кија ушли у неко "светилиште" са саркофагом на средини, скулптурама "великих учитеља" и "древне пророчице" на трону за коју је рекао да "чита кодове уназад" (?). Све ме је неодољиво подсећало на масонске ложе, почевши од саме конструкције те просторије. Међутим, све то ме уопште није изненадило, пошто се већ одавно зна коме Митровић служи.

Lepo je vec receno....on je na vrhuncu ludila. Najgore je sto je svoje iluzije ostvario u javi, a sada je i hram sagradio- osobi bez lica, pod kapuljacom. 

Malo je reci da je jezivo. Kao i onaj  sto za zrtvovanje. Ne mogu drugacije da ga tumacim.

Ne daj Boze da nastavi sa svojom sizofrenijom.

Подели на овим сајтовима

Potemkinova sela ;)

Lepo izgleda, kičasto, ali da li je koštalo trinaest ili osamnaest miliona evra može biti tačno kao ono da je ona glavna zgrada pet puta veća od bele kuće u Washington'u a ono samo fasada a iza fasade jedan kontejner. :D

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Сања Т. рече

Lepo je vec receno....on je na vrhuncu ludila. Najgore je sto je svoje iluzije ostvario u javi, a sada je i hram sagradio- osobi bez lica, pod kapuljacom. 

Malo je reci da je jezivo. Kao i onaj  sto za zrtvovanje. Ne mogu drugacije da ga tumacim.

Ne daj Boze da nastavi sa svojom sizofrenijom.

Подели на овим сајтовима

Mislim da je smislio dobar naziv,Imaginarium.S obzirom koliko ljudi u Srbiji prati taj rijaliti,mislim da će uspeti i veliki broj ljudi u Srbiji i okolini,da smesti u Imaginarijum.Ne znam da li se neko ozbiljnije bavio implikacijama raznih Imaginarijuma Željka Mitrovića na stanje svesti naroda i racionalno pimanje žvota velikog broja ljudi koji to prate,glasaju,daju novac za to,i onda se recimo poistovete sa pobednicom Zadruge i uživaju u tome što ona zarađuje veliki novac.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Хоќу да поставим неколико питања о овај пројект:
1. Где се налази? Да ли у Београду?
2. Да ли ове 15.  мил. евра су само за стан у који ќе да живе “ријалити ѕвезде“? Или у те објекте ќе да живе/раде још људи?
3. Ако улаже 15 мил. евра, колико тек заради? 
4. Како се зараѓује од ова шоу? Да ли само од рекламе или има и гласања? Колико кошта један глас?

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Dragi рече

Potemkinova sela ;)

Lepo izgleda, kičasto, ali da li je koštalo trinaest ili osamnaest miliona evra može biti tačno kao ono da je ona glavna zgrada pet puta veća od bele kuće u Washington'u a ono samo fasada a iza fasade jedan kontejner. :D

Kod nas se mladenci umiju zabaviti za mnogo manje para. I bez tih megalomanskih palača, dosta im je i iznajmljen stan od 150 kvadrata. Teški život jutubera - istjerala ih vlasnica iz stana jer su organizovali žurke i bacali smeće na krov susjedima. Kako im to reče gazdarica: uhylný hovada koja snimaju uhylný videa - Perverzna goveda koja snimate perverzna videa pa ih onda kačite svuda po You Tube da im se smiju takva ista perverzna goveda kao što ste vi! (razbješnjela gazdarica mladencima jutuberima) Vlasnica nas istjerala iz stana - skrivena kamera: :0212_rolleyes:0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, NinaSavic рече

масонске ложе

Masonerija za sirotinju :smeh1:

#masonipropali :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Orthophill рече

Хоќу да поставим неколико питања о овај пројект:
1. Где се налази? Да ли у Београду?
2. Да ли ове 15.  мил. евра су само за стан у који ќе да живе “ријалити ѕвезде“? Или у те објекте ќе да живе/раде још људи?
3. Ако улаже 15 мил. евра, колико тек заради? 
4. Како се зараѓује од ова шоу? Да ли само од рекламе или има и гласања? Колико кошта један глас?

1. Ne. Nalazi se u Sremu, selo Šimanovci.

2. Verovatno čitav "projekat" košta toliko, jer kol'ko sam razumeo ti delatnici će tamo provesti godinu dana. Dakle, treba to na'raniti i napojiti+produkcija.

3 i 4. Od reklama i od SMS poruka, jer gledaoci glasaju za svoje favorite, za kojekakve predloge, nagradne igre, ko se sa kim svađa, ko će koga da jebe i proče...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...