Кратос Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Pogledaj SVE ostale! Imam već par meseci prvih deset epizoda al nikako da se nakanim da ih odgledam. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ваши дани неверја су готови, чудо је усликано! sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 ateizam je običan balončić na sapunici. često ga nađem kad perem sudove, bocnem ga i neema ga. nepostojan kao taj balončić, ali uvjek. ne znam kako nešto tako uspjeva da se održi u ovako neodređenom, nedefinisanom, nedokučivom svijetu. treba "izigrati svoju pamet" kako se kaže u jednom asketskom klasiku. pazi, kaže: ne vjerujem... .outrageous! možda malo vilinskog praha pomogne let me take you to evangelionland...i just need your faith, trust and a bit of blissful foolishness. p.s. - Vodič za prvu turu će biti Arsenija.<3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 p.s. - Vodič za prvu turu će biti Arsenija.<3 Hvala Pane na ukazanoj paznji i poverenju . Ali ja vodic nikad biti necu ... jer kad sepac slepca vodi , oboje u jamu padaju ... Bilo bi mi te isuvise zao da se sa takve visine strmoglavis u blato hladne ilovace . ... <3 Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Hvala Pane na ukazanoj paznji i poverenju . Ali ja vodic nikad biti necu ... jer kad sepac slepca vodi , oboje u jamu padaju ... Bilo bi mi te isuvise zao da se sa takve visine strmoglavis u blato hladne ilovace . ... <3 smirenijem svojim ukazal na svjetlost neprolaznu jesi, Arsenija pohvalo foruma. Плутон and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Атеизам није свесно одбацивање Христа као спаситеља и Бога. Атеизам је неверовање у Бога, те неверовање да је Христос Бог. Разлика је огромна. Да би неко одбацио Христа као спаситеља и Бога, он мора прво да поверује да је Христос спаситељ и Бог. Односно неверовање да је Исус од Назарета био Христос, пошто сама реч управо то означава, то је 'титула' на неки начин заправо, кол'ко знам... Мт. 16: Рече им Исус: А ви шта велите ко сам ја? А Симон Петар одговори и рече: Ти си Христос, Син Бога живога. А Исус одговарајући рече му: Блажен си, Симоне, сине Јонин! Јер тијело и крв не открише ти то, него Отац мој који је на небесима. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Односно неверовање да је Исус од Назарета био Христос, пошто сама реч управо то означава, то је 'титула' на неки начин заправо.... видиш како се мења и појам Бога. опстанком Исусових раних следбеника тј проширивањем хришћанства, од оног старозаветног Бога је мало шта остало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Имам једно једноставно питање: да ли постоје добро и зло? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Имам једно једноставно питање: да ли постоје добро и зло? Da kao pridev, ne kao imenica... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Имам једно једноставно питање: да ли постоје добро и зло? знаш оно... војске анђела, командује Арх.Михајло, и тако то...битка против Луцифера.- - - - - а и код Абориџина има слична прича. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 видиш како се мења и појам Бога. опстанком Исусових раних следбеника тј проширивањем хришћанства, од оног старозаветног Бога је мало шта остало. To nije istina. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Mene bas interesuje da li su vam roditelji vernici? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Da kao pridev, ne kao imenica... Значи неко може да буде добар, али добро не постоји заправо? "знаш оно... војске анђела, командује Арх.Михајло, и тако то...битка против Луцифера. - - - - - а и код Абориџина има слична прича." Ниси ми одговорио на питање. Али чак и то што си рекао сугерише на истину... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Значи неко може да буде добар, али добро не постоји заправо? Upravo tako... postupci su dobri ili zli... A šta je to što ti smatraš da postoji da se naziva "dobro"? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Mene bas interesuje da li su vam roditelji vernici? Majka jeste, otac nije bio. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука