ИгорМ Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 ... Urgencije nisu neophodne Ал' ово ти преко везе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Sve je to u redu i posteno s tvoje strane... Ali, kako te ne muci pitanje o smislu zivota i o dusi? Ja se nisam smirivala dok nisam dobila te neke odgovore. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Sve je to u redu i posteno s tvoje strane... Ali, kako te ne muci pitanje o smislu zivota i o dusi? Ja se nisam smirivala dok nisam dobila te neke odgovore. Zato što bi onda prestao da govori samo o sebi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Neka procita kratku knjizicu "Iz ja grada u ti grad". Mozda shvati, znam osobe kojima je pomoglo. Ajde cloudking, kad si vec ovde na forumu, ucini bilo sta za nas. Nece ti skoditi. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Neka procita kratku knjizicu "Iz ja grada u ti grad". Mozda shvati, znam osobe kojima je pomoglo. Ajde cloudking, kad si vec ovde na forumu, ucini bilo sta za nas. Nece ti skoditi. Mislim, da mu sve najbolje misliš. I ja pokušavam da doprem do njega tako. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Zna bog, i bez vasih molitvi, sve o meni i sta ce sa mnom da radi kad se sretnemo... Urgencije nisu neophodne :aplauz: Ипак су молитве помогле , смисаони склоп твоје реченице је баш, баш верујући. /Граматичару, Бог се пише великим словом./ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 :aplauz: Ипак су молитве помогле , смисаони склоп твоје реченице је баш, баш верујући. /Граматичару, Бог се пише великим словом./ Namerna greška, ne prihvata da za drugog Bog postoji. To mu je neprihvatljivo i onda ne koristi veliko slovo. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 :aplauz: Ипак су молитве помогле , смисаони склоп твоје реченице је баш, баш верујући. /Граматичару, Бог се пише великим словом./ Nema veze, ionako mu ime zalud spominjem пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Ал' ово ти преко везе To to ne mozes znati, ovde samo obi i vsb imaju direkt liniju sa svevisnjim пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Sve je to u redu i posteno s tvoje strane... Ali, kako te ne muci pitanje o smislu zivota i o dusi? Ja se nisam smirivala dok nisam dobila te neke odgovore. Ta pitanja su me mucila kad sam bio tinejdzer. Sad sam poraso i pronasao odgovore na njih. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Zato što bi onda prestao da govori samo o sebi. Sta cu... Ima sta da se kaze... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Mislim, da mu sve najbolje misliš. I ja pokušavam da doprem do njega tako. A ja sam od tebe nekako vec digo ruke... Štono kazu, izgubljen slucaj пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Namerna greška, ne prihvata da za drugog Bog postoji. To mu je neprihvatljivo i onda ne koristi veliko slovo. Gluposti, kamo srece da sam tolko sizofren da ne prihvatam da za druge postoji bog... Za mene ne postoji. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Sve je to u redu i posteno s tvoje strane... Ali, kako te ne muci pitanje o smislu zivota i o dusi? Ja se nisam smirivala dok nisam dobila te neke odgovore. Муче та питање многе. Проблем је у одговорима. Ти одговори који су тебе задовољили ни изблиза нису задовољавајући многим другим људима. Тако да или настављају да траже или пак науче да живе са чињеницом да неке ствари не можемо сазнати. ВИЛМА and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Муче та питање многе. Проблем је у одговорима. Ти одговори који су тебе задовољили ни изблиза нису задовољавајући многим другим људима. Тако да или настављају да траже или пак науче да живе са чињеницом да неке ствари не можемо сазнати. A ima i onih koji verom samo dobiju dodatna pitanja ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука