Натан Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 dokaži Много тражиш брате. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Ima jos jedan razlog sto sam ateista... bez ljutnje, ali mi stvarno nemamo ove likove Poslanik je za ukidanje građanskog vaspitanja u školama: "Mi smo nastali od Boga"http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php?yyyy=2015&mm=12&dd=23&nav_id=1077983 “On je tvorac svega vidljivog i nevidljivog. Verujem samo u Boga. Teorija o evoluciji živih bića je pokušaj negiranja da je sve od Gospoda nastalo“, napisao je u odgovorima Vladimir Đukanović. Opala, a u jednu svetu katolicansku i apostolsku Crkvu? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 imam jedno ozbiljno pitanje: zašto ste ateisti?#) атеистички резон ми омогућава најмањи број фолирања у животу. #) кохерентност науке ме убеђује да Бог није потребан да се објасни природа #) филозофија ми задовољава потребу за шпекулацијом; #) поезија ми изазива осећај "оностраног" cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 #) атеистички резон ми омогућава најмањи број фолирања у животу. #) кохерентност науке ме убеђује да Бог није потребан да се објасни природа #) филозофија ми задовољава потребу за шпекулацијом; #) поезија ми изазива осећај "оностраног" E svaka ti cast! ( zamalo da napisem alal VERA пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Da li su vasi roditelji vernici? U kom dobu ste shvatili ili odlučili da ste ateisti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Da li su vasi roditelji vernici? U kom dobu ste shvatili ili odlučili da ste ateisti? Pitanje za vernike zapravo, ne za nas. Ako ti opisem moje roditelje pola forumasa ce reci da su pravoslavci a druga polovina ce reci da nemaju veze sa pravoslavljem Prvo vi da se dogovorite oko terminologije pa cemo mi onda lako da klasifikujemo... A znas kad cete vi da se dogovorite? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 A znas kad cete vi da se dogovorite? Neko je u pravu, neko nije, i šta ćemo sad... O kojoj 'kontroverznoj' temi pričamo inače? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Када би сутра срели Христа, онаквог каквог га описују они који пишу о њему у Новом завјету, помислили би, шта? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Da li cinite dobra dela ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Da li cinite dobra dela ? Ja se bavim humanitarnim radom. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Da li si ikada osetio ljubav i prisustvo Bozije? Da li si osetio srca verujucih ljudi i pozeleo da i ti to zadobijes? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Da li si ikada osetio ljubav i prisustvo Bozije? Da li si osetio srca verujucih ljudi i pozeleo da i ti to zadobijes? Nisam primetio da imaju drugačija srca od nevernika... Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Da li si ikada osetio ljubav i prisustvo Bozije? Da li si osetio srca verujucih ljudi i pozeleo da i ti to zadobijes? Ne. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Ja se bavim humanitarnim radom. I osecas da te to puni nekim prijatnim emocijama ... Isto je i kad odes u crkvu , bar meni , napunim se nekim emocijama , ne znam kojim , ali mi prijaju ... Naravno , svako ima neka svoja iskustva . Treba biti dobar covek , a vera je nekome data , nekome nije ... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 I osecas da te to puni nekim prijatnim emocijama ... Isto je i kad odes u crkvu , bar meni , napunim se nekim emocijama , ne znam kojim , ali mi prijaju ... Naravno , svako ima neka svoja iskustva . Treba biti dobar covek , a vera je nekome data , nekome nije ... Biram ipak ovo prvo jer ukljucuje i druge ljude koji od toga imaju takodje lepe emocije. Odlazak u crkvu je dobar za pojedinca koji ide ali ne vidim da je ikome drugome zbog toga bolje... Za mene ateistu je bolje pomoci unesrecenom nego moliti se za njega. Posto znam kakvo je pravoslavlje, verovatno se mnogi forumasi mole i za mene (jel tako?), odma da kazem slobodno prestanite. Zna bog, i bez vasih molitvi, sve o meni i sta ce sa mnom da radi kad se sretnemo... Urgencije nisu neophodne пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука