Juanito Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 A ima i onih koji verom samo dobiju dodatna pitanja Па то једино и јесте аутентична вера. Ако ти је све јасно, онда дебело негде грешиш. А тако је исто и у науци. ИгорМ, Аурор and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 @@cloudking, Брате, треба све ово одобрити, намучи ме сад cloudking and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Па то једино и јесте аутентична вера. Ако ти је све јасно, онда дебело негде грешиш. А тако је исто и у науци. Проблем је само у томе што цркви као институцији никада нису одговарали они који се превише питају око појединих ствари. Зато имамо јеретике, чија је једина кривица често била то што су нешто погрешно учили... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Gluposti, kamo srece da sam tolko sizofren da ne prihvatam da za druge postoji bog... Za mene ne postoji. Za nas postoji i piše se velikim slovom, nemaš prava da to ne prihvatiš i ponašaš se civilizovano. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 @@cloudking, Брате, треба све ово одобрити, намучи ме сад Izvini, moram tako. Ako napisem jedan veliki post i "omasim" u jednoj recenici, ode mi ceo post zbog jedne izjave. Ovako je bezbednije da svaki odgovor ima svoj post RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Za nas postoji i piše se velikim slovom, nemaš prava da to ne prihvatiš i ponašaš se civilizovano. Za mene su i gejevi normalni ljudi kao ja i ti, nemas prava da ih oznacavas bolesnima ili gresnima... civilizovano ponasanje je dvosmerna igrarija... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Biram ipak ovo prvo jer ukljucuje i druge ljude koji od toga imaju takodje lepe emocije. Odlazak u crkvu je dobar za pojedinca koji ide ali ne vidim da je ikome drugome zbog toga bolje... Za mene ateistu je bolje pomoci unesrecenom nego moliti se za njega. Posto znam kakvo je pravoslavlje, verovatno se mnogi forumasi mole i za mene (jel tako?), odma da kazem slobodno prestanite. Zna bog, i bez vasih molitvi, sve o meni i sta ce sa mnom da radi kad se sretnemo... Urgencije nisu neophodne Nisi me razumeo , a verovatno ne razumem ni ja tebe . Vera bez dela je mrtva , mrtvo slovo na papiru , jer nece svako ko vice Gospode , Gospode , uci u Carstvo Nebesko . Svako ima pravo da veruje ili ne veruje . Ko veruje da ne osudjuje onoga ko ne veruje ... Ja ne mislim da je dovoljno moliti se za nekog , ali je i to lepo , jer je to izraz ljubavi ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Za mene su i gejevi normalni ljudi kao ja i ti, nemas prava da ih oznacavas bolesnima ili gresnima... civilizovano ponasanje je dvosmerna igrarija... Da, nije ti prvi put da mi govoriš stvari koje ja ne govorim niti o njima tako mislim. I to ne govoriš samo meni. Ne vidim jedan jedini razlog tvoje dobronamernosti u posetama ovog sajta, jer ti nisi atesta, ti si u stvari Bogoborac najgore vrste. Kriješ se pod tim da si ateista, što nije istina, Kršten si Svetim Duhom, nije moguće da ti se nije javio, odnosno tiho dao do znanja svoje sveprisutnosti. Veruješ i Bogoborac si!!! Mi nismo ovde razlog tvojih poseta, odnosno samo smo indirektni razlog. Potpuno si isključiv i bez takata, kad govorš sa vernikom, ti mu spočitavaš sve što si ikada pročitao od nekog drugog koji se deklariše kao vernik pravoslavac, bez obzira da li to tvoj sagovornik govori ili tako misli ili ne. To si dokazao sada i to je uniženo stanje prirode čoveka koju su sada manifestovao kod sebe. Bilo bi lepo da budeš i toga svestan Dakle moj stav o gejevima nije takav, kao što izmedju ostalog jako dobro i znaš. Ustvari vrlo dobro znaš šta radiš i takvo uniženo ljudsko stanje gajiš sve vreme boravka, jer kako to drugačije nazvati? Greška koja ti se potkrala? Neće biti da je tako. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Колико вас плаћају да ширите овај дефетизам у православним земљама? Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Nisam primetio da imaju drugačija srca od nevernika... Sad truth uglavnom :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Nisi me razumeo , a verovatno ne razumem ni ja tebe . Vera bez dela je mrtva , mrtvo slovo na papiru , jer nece svako ko vice Gospode , Gospode , uci u Carstvo Nebesko . Svako ima pravo da veruje ili ne veruje . Ko veruje da ne osudjuje onoga ko ne veruje ... Ja ne mislim da je dovoljno moliti se za nekog , ali je i to lepo , jer je to izraz ljubavi ... Mislim, da on jako dobro poznaje pravoslavlje, što i dokazuje. Ovo nerazumevanje nije dvostrano, on tebe savršeno dobro razume ali iz nekog razloga njega ove igre zabavljaju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Муче та питање многе. Проблем је у одговорима. Ти одговори који су тебе задовољили ни изблиза нису задовољавајући многим другим људима. Тако да или настављају да траже или пак науче да живе са чињеницом да неке ствари не можемо сазнати. Е ово ме интересује да чујем од тебе... Шта је конкретно незадовољавајуће или неистинито (а да није црквена уметност и остало)? Mislim, da on jako dobro poznaje pravoslavlje, što i dokazuje. Ovo nerazumevanje nije dvostrano, on tebe savršeno dobro razume ali iz nekog razloga njega ove igre zabavljaju. И ово је тачно. Зато имамо јеретике, чија је једина кривица често била то што су нешто погрешно учили... Па то је и дефиниција колико знам... Volim_Sina_Bozjeg and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Da, nije ti prvi put da mi govoriš stvari koje ja ne govorim niti o njima tako mislim. I to ne govoriš samo meni. Ne vidim jedan jedini razlog tvoje dobronamernosti u posetama ovog sajta, jer ti nisi atesta, ti si u stvari Bogoborac najgore vrste. Kriješ se pod tim da si ateista, što nije istina, Kršten si Svetim Duhom, nije moguće da ti se nije javio, odnosno tiho dao do znanja svoje sveprisutnosti. Veruješ i Bogoborac si!!! Mi nismo ovde razlog tvojih poseta, odnosno samo smo indirektni razlog. Potpuno si isključiv i bez takata, kad govorš sa vernikom, ti mu spočitavaš sve što si ikada pročitao od nekog drugog koji se deklariše kao vernik pravoslavac, bez obzira da li to tvoj sagovornik govori ili tako misli ili ne. To si dokazao sada i to je uniženo stanje prirode čoveka koju su sada manifestovao kod sebe. Bilo bi lepo da budeš i toga svestan Dakle moj stav o gejevima nije takav, kao što izmedju ostalog jako dobro i znaš. Ustvari vrlo dobro znaš šta radiš i takvo uniženo ljudsko stanje gajiš sve vreme boravka, jer kako to drugačije nazvati? Greška koja ti se potkrala? Neće biti da je tako. Od sto postova koje si meni adresirao 99 su tvoje psiholoske procene moje licnosti. Kolrotin o mi objasnjavas kakav sam, sta sam i koliko sam... ta kolicina egoizma je za mene apsolutno bez presedana, tako da si odavno oznacen kao bezvredan za diskusiju. Iz tog razloga si naivan ako od mene ocekujes bilo kakav smislen odgovor ili komentar na bilo sta sto napises ili me pitas... I stvarno ne kontam da ti to nije jasno, s obzirom da traje mesecima vec bogami... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Ko veruje da ne osudjuje onoga ko ne veruje ... Pa ajde... kad ovo mozemo da ocekujemo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Realno, niko ko nije vernik ne mora da se plasi icega. Cak i ako imas neke sumnje lepo das kintu crkvi kao neku pomoc a s obzirom da se crkve grade pod sloganom "Ko crkvi daje bogu pozajmljuje. Bog nikom duzan ne ostaje" mozes na taj nacin sasvim fino mestasce u eshatonu da si obezbedis za zivota... Jer ces imati najboljeg duznika kojeg mozes da zamislis- Boga Evo trenutno najaktivnije kampanje u medijima u rodnome mi gradu Nisu... Taman da ucinim i dobro delo... verovatno mnogi od vas nisu ni znali da se gradi ovaj hram a sad ce moci i da pomognu, zahvaljujuci vasem milom i nikad prezaljenom Klaudu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука