Jump to content

Radosnica - rodilo se bebče...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Није фер рећи да је дивно имати децу и крај приче. Остатак приче се крије, а то је РАТ са собом, људи. Ја сам навикла да устанем лежерно, без панике, трке, јурњаве, за мене је велики стрес то што се то променило. Знам да је то мој крст, који је ту да ме мења за моје добро, али искрено, кад ратујеш са собом, не можеш да глумиш да си пресрећан што је тако.

Кад вас је двоје, онда је лакше да бринете о деци, али кад вас је двоје истих по питању лежерности и угађања само и једино себи пре доласка деце на свет, онда је то мало тешко. Да не уплашим будуће родитеље  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

наша Кека родила трећег сина..... :slavaaa: :brokoli: :kolcecb3hb8::uraaaaaa::navijanje: 

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

драга Кеко, честитам ти у име администрације , и желим Теодору и теби добро здравље.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel:

од нас.....buket_za_ambasadora.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мушкооооооооооооооооооооооооо! 

:slavaaa:  :brokoli:  :kolcecb3hb8:  :kolcecb3hb8:  :kolcecb3hb8:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Хеј како дивна вест! Драга кека, честитам ти од свег срца ♥♥♥

Да Господ теби и  твојој породици подари пуно радости, слоге и мира!

Подели на овим сајтовима

Нека је дете живо и здраво ! 0505_music  0510_music  0502_music  0512_music  0513_music  0508_music  1306_womens  harp  0503_music  :choir:  :kolcecb3hb8:  :uraaaaaa:  :0442_feel:  :slavaaa:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

:cheesy3::aplauz:

Теодор - дар Божји    

Нека вам је са срећом принова, Кека, и нека је жив и здрав, и вазда вам мамио осмех на лицу.

Зокоооооо,  ватам осмицу код Узора, и еве ме код тебееееее.... :pivo:0513_musicgirl_smiley:smil443643319dc3d:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Нек је срееетње (гласом Радоша Бајића у "Селу") :)

Подели на овим сајтовима

ЧЕСТИТКЕ КЕКО!!! :aplauz:  НЕКА СТЕ ЗДРАВИ И БОГ НЕКА ВАС ЧУВА!

glitterfy0163409631D32.gif

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...