Гости Guest Написано Јун 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 ЛЕПО ИМЕ НЕК ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ НА МНОГАЈА ЉЕТА crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 А да , срећно крештење pravopop и нека га Господ dada чува, милитвама Bogorodicaaaaaa и свих sv-maksim crvenilo Божијих угодника! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Iskrene cestitke primi i od mene draga sestro Masa... a tvojem sinu ,zelim svako dobro i Bozji blagoslov... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Хвала људи crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Док читам ове поруке на очи ми сузе као kisa а у души dada и питам се, где грешим да свима око себе покажем какву Радост sv-maksim Даје Јер Знам да су сви људи pravopop деца, па самим тим нису они криви што не виде свога Оца , већ ми који им сведочимо..... Доктору који је оперисао моју мајку, на св.Јоаникија девичког, поклоних 1л домаће шљивовице-препеченице, мали молитвеник, иконицу св.Луке, славе његове, Пресвете Мајке Богородице, и isus-sinai ДОКТОР наука, начелник васкуларне хирургије, г.проф Лазар Давидовић, скупи ноге, појасно преклоно се захвали.....НЕ МЕНИ!!!!!ВЕЋ isus-sinai !!!!!Јер никада га пре операције нисам видео нити чуо, само од сестара сазнадох која му је слава!!!! Сејо Машо, у понедељак је слава Цркве парохије моје.....већ сутра, замолићу свог свештеника да помјане такву дивну чељад, каква си Ти, Породица Твоја, а најпре дечица Твоја и isus-sinai crvenilo 1405_love 1405_love 1405_love 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Шта да додам после овога што је написао г.Ивица Стојковић? Осим crvenilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Хвала Ивице, помени и родитеље те дивне чељади који падају на нос, а ускоро и у несвест crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Хвала Ивице, помени и родитеље те дивне чељади који падају на нос, а ускоро и у несвест isus-sinai smej.gif smej.gif smej.gif smej.gifма можете то вас двоје.... Ми смо подизали близнакиње, уз "маторку" од 4,5 година....поштено, моја дивна жена је подизала, а ја припомагао кад год сам код кућице.... crvenilo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Твојој жени Стојовићу, орден Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Драга моја форумска родбино, ево слике са крштења Вида на Видовдан: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Pa ovo je pravi mali covek vec!!!Da bude zdrav i veseo i pravi hriscanin!I da slusa sekicu,ha,ha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 0442_feel 0442_feel 0442_feel srcee https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='trening' /> srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Нека је Богом благословен!!! dada Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Драга моја форумска родбино, ево слике са крштења Вида на Видовдан: Jao prelep je!!!!! dada :( Poljubi nam malog forumasa... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 лепи мали новопечени православац 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука