obi-wan Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 14 минута, Avocado рече Bez zezanja... i to bi bila dobra tema... i korisna kad nekom zatreba... Me`s cini da smo mozda negde i imali tako neku jos davno, jedino ne znam `el prezivela tranziciju foruma sa starog na novi softver... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 16 минута, Broken рече Da , bez monitora. Jedino ako ove nove grafičke imaju neki izlaz koji ne može da se poveže sa monitorom starim 10 godina. Ne znam da li ovaj moj ima HDMI. Ta 1050GTX bi trebalo da ima svasta od konektora, ovde kaze da ima hdmi, DVi i jos ponesto... https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/geforce-gtx-1050/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Evo, na predlog koji je izneo @Avocado, otvaramo temu o sklapanju kojputerskih konfiguracija, tj. o tome sta je dobro da se kupi u nekom datom momentu. Ovde je pocela prica o nekim kupovinama, pa mozemo da nastavimo, a ako uredjivaci budu raspolozni, mogu da prebace ovde celu tu pricu... ... Dakle, @Urednistvo, ako moze cela ova prica od ove poruke da se prenese ovamo... Broken and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 @Avocado i ostali... Avocado је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 @Милан Ракић, @Драгана Милошевић, @Paradoksologija, ili bilo ko od urednika, samo da skrenem paznju na ovu temu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Da se upisem na temu. Recimo, ovi sajtovi su po nekim mojim iskustvima dosta objektivni i tacni kod testiranju pc komponenti ( grafika, proceva, memorija i slicno ) https://www.purepc.pl https://gamegpu.com.... ( specificno za igrice ).... Poljski I Ruski likovi,.... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 @Bokisd Evo ovaj monitor imam. Radi 10 godina bez ikakvih problema. http://www.itsvet.com/proizvod/benq-fp202w/comp_comp_monitor/21/434 Zašto ne vredi kupavati novi komp ako minitor nije full HD ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 пре 5 часа, Broken рече @Bokisd Evo ovaj monitor imam. Radi 10 godina bez ikakvih problema. http://www.itsvet.com/proizvod/benq-fp202w/comp_comp_monitor/21/434 Zašto ne vredi kupavati novi komp ako minitor nije full HD ? Da, tada je taj monitor bio odlican. U principu, mislim, da je nivo grafickih detalja i ostrina slike ( u igrama ) mnogo bolji na nekom naprednijem full HD monitoru. Ako je bas problem, postoji sada kod Nvidie i AMD, takozvana DSR ( Dynamic Super Resolution, pogledaj na netu neka objasnjenja o Nvidia DRS , ja imam Nvidia karticu ) koja 'vestacki' pravi vise rezolucije za monitore. Tako da , mozemo od ovog 1680x1050 px monitora , da napravimo ( za igre ), ove vestacke rezolucije : 1840 x 1150 je prakticno kao full HD rezolucija. ( nije bas isti kvalitet slike, ali, mala je razlika ) Tako da, imamo i ovo resenje, da ne kupujes nov monitor. ( mozes i kasnije da uzmes ) Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 пре 15 часа, Broken рече Ašta fali radeonu ? Ozbiljno. Ништа. Шест година ми ради без грешке и све игре тера на фул ХД без компромиса. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 JednomnVidia, uvek nVidia! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 пре 8 часа, Broken рече Zašto ne vredi kupavati novi komp ako minitor nije full HD ? Ma dobar je monitor, manje ce da se tereti grafika kad ima manje tacaka, a ona svakako sliku prilagodjava samom ekranu, tako da uvek bude odlicna. Broken је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 пре 39 минута, obi-wan рече JednomnVidia, uvek nVidia! hereza Paradoksologija, obi-wan and Broken је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече hereza Jednografichnici... Paradoksologija, Милан Ракић, Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 пре 3 часа, obi-wan рече Ma dobar je monitor, manje ce da se tereti grafika kad ima manje tacaka, a ona svakako sliku prilagodjava samom ekranu, tako da uvek bude odlicna. Da, ali, sa smanjenjem rezolucije, vise se opterecuje procesor ( to je kao neki zacarani krug ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2018 Пријави Подели Написано Јул 5, 2018 пре 1 минут, Bokisd рече Da, ali, sa smanjenjem rezolucije, vise se opterecuje procesor ( to je kao neki zacarani krug ) Ma dobro, nije neka velika razlika izmedju 1920x1080 i 1680x1050, ja u nekim igrama moram da spustim broj tacaka da bi uopste mogao da ih teram. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука