Jump to content

Nemojte da spavate sa strancima

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 14.6.2018. at 13:26, Goku рече

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje”, kazala je Pletnjova. 

Šta ovo uopšte znači? Kako glasi u originalu? Zašto bi se neko morao izvlačiti iz brakova i zašto bi im bilo oduzeto dete i kakve veze to ima sa pomenutom komisijom?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Šta ovo uopšte znači? Kako glasi u originalu? Zašto bi se neko morao izvlačiti iz brakova i zašto bi im bilo oduzeto dete i kakve veze to ima sa pomenutom komisijom?

ne_shvata

Ja samo prekopirao tekst sa navedenog linka...

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Putin "dozvolio" Ruskinjama seksualne odnose sa navijačima

Moskva -- Na izjavu predsednice odbora Dume za porodicu da Ruskinje tokom svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa strancima, reagovao i Kremlj.

IZVOR: B92, INDEX.HR PETAK, 15.06.2018. | 09:32

Tanjug/AP

Tanjug/AP

Podsetimo, Tamara Pletnova je izazvala pravu buru reakcija u Rusiji kada je za jedan moskovski radio rekla da bi takvo ponašanje Ruskinja stvorilo mnogo problema, poput toga da se rađaju deca u porodici s jednim roditeljem ili se dešava da decu odvedu očevi.

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje”, kazala je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980. "Porastao je broj samohranih majki i to drastično", istakla je ona. 

"Ta deca su kasnije patila i patila. A još ako je u pitanju otac druge rase… Trebalo bi da rađamo našu decu. Nisam nacionalista, ali ipak... Znam da i deca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom", izjavila je Pletnova za Radio "Govorit Moskva". 

Ispostavilo se da su te njene reči razljutile mnoge pa je o tom bio upitan isam predsednik Rusije Vladimir Putin. ''Ruskinje mogu da odlučuju o tome same. To su najbolje žene na svetu'', glasio je odgovor koji je saopštio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, preneo je Index.hr

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=06&dd=15&nav_category=78&nav_id=1404460

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Goku рече

ne_shvata

Ja samo prekopirao tekst sa navedenog linka...

A ja shvatila ozbiljno i otisla daleko u analizi i sintezi. :0228_hot:

Zene ce da daju kome oce, sta god se pricalo, ko ima dace mu se ko nema uzece mu se i ono sto ima  :w9k3k6: 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дијана. рече

Zene ce da daju kome oce

А Неша Твртко нам је више пута детаљно објаснио коме 'оће а коме неће :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Кратос рече

Čak i sa rođenom ženom?:)

moze promiskuitet sa zenom iliti partnerkom kad je podeljena licnost ili disocijativni poremecaj

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Lady Godiva рече

Јесте све ће њу да питају шта она жели.. дијабола :smeh1:

Izgleda da je ona neka verzija njihovog MiroljubaTM... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, obi-wan рече

Izgleda da je ona neka verzija njihovog MiroljubaTM... :smeh1:

Мирољупка. :D Све ће људи пре секса да мисле о лудим старкељама, њиховим жељама и поздравима.. то можда једино Макрон.:))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 15.6.2018. at 14:38, Paradoksologija рече

Kako glasi u originalu?

Ово је оригинал на руском:

https://govoritmoskva.ru/news/163495/

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Ово је оригинал на руском:

https://govoritmoskva.ru/news/163495/

A to na slici su tipični Rusi? To su se i oni dosta promjenili. Ništa nije ko prije što je bilo! ! :((

TASS_27237390.jpg

Подели на овим сајтовима

On 15.6.2018. at 14:47, Дијана. рече

moze promiskuitet sa zenom iliti partnerkom kad je podeljena licnost ili disocijativni poremecaj

7896634

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 14.6.2018. at 17:48, Милан Ракић рече

Него "спавање"... Ајд... Ал` Патријина препорука да се не пије тијеком ФИФА Ворлд Кап! Шта на то имате да рекнете!? 

Ne znam ko je ta Patrija. Procenjujem da nije sa ove planete.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...