Jump to content

Blokade puteva po Srbiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kaludjerica (Beograd)

34638461_220644505406256_6619143549210329088_n.png

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Valjevo (prosutaju autobus sa decom)

34857259_220644945406212_7912646175298158592_n.png

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Novi Pazar

34963368_220649155405791_4783552480556351488_n.png

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Иван ♪♫ рече

Ne verujem da ce se mnogo postici sa ovime, posto taj zastoj ni najmanje ne utice na one na koje su ljudi ovim postupkom zeleli da uticu.

Надам се да ће се много постићи. Не може ни једна власт па ни ова да негира чињницу да ти читава земља стоји. 

Подели на овим сајтовима

Ako sledeći petak bude blokada do sniženja može nešto i biti, ovako-na sat, ništa. Svi isplaniraju gde i šta će za tih sat vremena...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јанко рече

Ako sledeći petak bude blokada do sniženja može nešto i biti, ovako-na sat, ništa. Svi isplaniraju gde i šta će za tih sat vremena...

Mora svaki dan da bude skup političkih ludaka sve dok se ne smanji akciza na gorivo...to jednom nedeljno neće imati nikakav efekat...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Вилер Текс рече

Цитат

Interesantno je i da je u Somboru policija fotografisala automobile vozača u protestu.Policija fotografiše automobile učesnika protesta u SomboruPolicija fotografiše automobile učesnika protesta u Somboru

Каже ми брат да су фотографисали таблице и у Бг. Тако су бар писали у некој његовој "патроле/радари" вајбер групи..

Подели на овим сајтовима

Стизаће вам пријаве за непрописно заустављање:dedica:

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...