Jump to content

Ženski stil iz muškog ugla

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 38 минута, Natasenka рече

najružnije patike. po mom mišljenju. pumini modeli. ni muški, ni ženski nisu lepi.

Kako bre pa pogledaj kako su sportski i aerodinamicni pravljeni da ostvaruju velike brzine. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Trazio sam temu muski stil iz zwnskog ugla al ne mogu da nadjem pa cu pisati ovde. Elem jedno pitanjce za sve lepse polovine ili celine da ne budem bas cepidlaka. ? 

Kako vam se cine patike i trenerke sa aplikacijama znakova automobila. Da li zaista to ostavlja dziberski utisak i zasto? Fala unapred na odgovorima evo i jedan cvetic za hrebrice koje se odvaze da odgovore.:1405_love:

muski-magazin-trend-moda-stil-puma-ferari-patike-nova-kolekcija (7).jpg

4137f-45.jpg

преузимање.jpeg

50051959_2219763358346105_3613082336158793597_n.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Broken рече

П асад ћемо отворити. :)

Pa trebalo bi, mora se borimo za ravnopravnost.

?

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Kako bre pa pogledaj kako su sportski i aerodinamicni pravljeni da ostvaruju velike brzine. :)))

jok. nisu lepe. toliko se družiš s devojkama. ne znaš šta im se svidja. ovo dole mi nikako nije lepo. standardna trenerka i patike su najlepše. 

Подели на овим сајтовима

Којом магијом је опрема за спорт постала прихватљива свакодневна одећа? Замислите да балерине шетају у ”униформи”. Или лекари и техничари у белим мантилима. Па што је онда ОК да спортисти (или они који то нису) шетају у униформи за спорт?

Само немојте са удобношћу. Не поричем да је удобно, само је могуће дизајнирати и сашити удобне и лепе памучне панталоне које немају изглед радне опреме плејмејкера. Уосталом, чини се да једино ми словени (и америчка црна браћа из гета) то носимо. Чак се и спрдамо с тим по нету. 

Подели на овим сајтовима

@Лубеница

Шта те мучи, Лубеничице драга? Уместо прстића доле, можда би могла да образложиш модну адекватност тренерке и патика у свакодневним приликама? Да сви нешто научимо. ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

@Лубеница

Шта те мучи, Лубеничице драга? Уместо прстића доле, можда би могла да образложиш модну адекватност тренерке и патика у свакодневним приликама? Да сви нешто научимо. ;) 

Дислајк из чисте сујете што прозиваш мој стил. 

Чекај као никад ниси обукао тренерку ван тренинга?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече

Baletanke vam ružne, patike neadekvatne van treninga... Štaaa da nosi žensko a da bude ravno i udobno? :scratch_head:

гумене чизме за риболов... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

гумене чизме за риболов... :smeh1:

Da... Uz gumene čizme i ulovljenu ribu ne treba ni parfem. :smeh1:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Лубеница рече

Дислајк из чисте сујете што прозиваш мој стил. 

Чекај као никад ниси обукао тренерку ван тренинга?

Облачио у средњој док ми је мама куповала одећу. После сам сватио да то не волим, да је то нека чудна наша мода (вероватно настала деведесетих у дизелашким круговима) и да се људи по белом свету не облаче тако (што је ишло у прилог мом осећају). Жеља за удобношћу је свакако ту врло легитимна, но постоји одећа сличне удобности, ал лепша и прикладнија за сваки дан. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...