Jump to content

Ženski stil iz muškog ugla

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Управо сада, Таша рече

Nosenjem prstena na palcu pokazujes svoju seksualnost tj. kom taboru pripadas. To im dodje kao znak prepoznavanja, tj. da li si pripadnik LGBT. 

Ja nosim prsten na palcu... :unbelieveble:

... i nisam pripadnik LGBT.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 11 часа, Таша рече

Nosenjem prstena na palcu pokazujes svoju seksualnost tj. kom taboru pripadas. To im dodje kao znak prepoznavanja, tj. da li si pripadnik LGBT. 

То си ти нешто сањала.. ја нисам лгбт па сам носила дуго прстен на палцу.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Lady Godiva рече

То си ти нешто сањала.. ја нисам лгбт па сам носила дуго прстен на палцу.

Да ли сисигурна? Подсвест је чудо. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Да ли сисигурна? Подсвест је чудо. :ani_biggrin:

Шта знам.. можда још нисам упознала праву. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

5ac740ae5a9a9_aa(119).jpg.bc5192f25870c4581032177e6420d24c.jpg

13335872_1765179100385546_4945194225354556121_n.thumb.jpg.9d4056d3281a098c5c29d06a29186a04.jpg

seksi-devojke-u-izazovnim-haljinama-3.jpg.9df350951854e2d85069b083a6bf460d.jpg

U principu, sto manje sminke, kosa duga i pustena, i sto vise sesipilnija odeca (pripijena uz telo) i naravno da je sa ukusom to je ono sto zelimo da vidimo mi muskarci kada je zenski stil u pitanju, i obicno nam je komentar da takva juri kes, da imaju ko ima pare itd..... I takav stil je rezervisan za one fatalne, djavolice, svalerke tesko ih je zadrzati....

223469_432954376774964_319271777_n.jpg.5b046bea43a955ffa0f2593f64bacaff.jpg

18444429_179737592551235_386430585716867072_n-490x571.jpg.28ce58a3d5191a724e6895d019914cb5.jpg

Nejprihvatljiviji stil, lezeran, svakidasnji. Sto manje sminke i bez prteranog seksipila, pustena kosa itd. Za njom se ne okrecu ali zato je pogledna njih drugaciji. I misljenje o takvim devojkama je bolje, one su cesce u normalnim vezama, stil za zenu devojku, stil za buduce majke, dobre zene itd.

Sve je to stvar percepcije muskog mozga ili bolje reci Balkanaca..... :) 

Tako da kada je rec o stilu i oblacenju zena, najbolje je to prepustiti njima samima, mi im nista pametno necemo reci hehe... 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Liga Džentlmena рече

Tako da kada je rec o stilu i oblacenju zena, najbolje je to prepustiti njima samima, mi im nista pametno necemo reci hehe... 

:dobro:

• Свиђа ми се 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Primetila sam da se kod nas u Srbiji puno nosi prsten na palcu, zato vam i rekoh sta predstavlja. A vi nastavite da nosite nemam ja nista protiv. Samo skinite ga kad budete isli ka "zapadu" jer se tamo ne tumaci kao "modni detalj". 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Таша рече

Primetila sam da se kod nas u Srbiji puno nosi prsten na palcu, zato vam i rekoh sta predstavlja. A vi nastavite da nosite nemam ja nista protiv. Samo skinite ga kad budete isli ka "zapadu" jer se tamo ne tumaci kao "modni detalj". 

Jedan drug je istetovirao znak za biološku opasnost na nozi onako bezveze, pošto je drugi drug otvarao studio za tetoviranje pa je ovaj odabrao to random u katalogu.

Na kraju se ispostavilo da to znači da si homoseksualac i HIV pozitivan, pa sad gleda kako da istetovira nešto preko...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Jedan drug je istetovirao znak za biološku opasnost na nozi onako bezveze, pošto je drugi drug otvarao studio za tetoviranje pa je ovaj odabrao to random u katalogu.

Na kraju se ispostavilo da to znači da si homoseksualac i HIV pozitivan, pa sad gleda kako da istetovira nešto preko...

Нека истетовира преко тога знак за радиолошку опасност, испоставиће се да то значи да зрачи "интелигенцију" joooj

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Liga Džentlmena рече

5ac740ae5a9a9_aa(119).jpg.bc5192f25870c4581032177e6420d24c.jpg

...

Kako li je samo uspela da udje u ove "pantalone"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

...

Kako li je samo uspela da udje u ove "pantalone"...

И ја ево већ пола сата гледам слику не бих ли провалио, ал не вреди. Покушаваћу још који сат, па јављам ако сконтам. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, ninaana рече

Imaju rajsferšlus dole... :)))

7896634

Ostarelo se cero, dok se chicha seti... sto bi rekli braca Romi - qrafte tehnika...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...