Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 17. 10. 2014. at 14:31, Богдан_ рече

Хвала Пивољубитељу. Видим ја да ћу се са тобом одлично слагати, ако је заиста NOMEN EST OMEN. :good2:  :))  :bendoff: И онај брат пилот. И ја сам заљубљеник у авијацију, ратну. Тако да...  :cheesy3: 

Увек је добро видети ово што си накачио. Види га какав је Shane MacGowan, па нема и неће бити таква два лика од почетка до краја света. Јединствен! Он и његови зубићи. sHa_sarcasticlol

Е па добро дош`о!

Пошто волиш авијацију, био сам слободан да те додам у групу "Ваздухопловство"

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2014. at 17:28, Богдан_ рече

Милане, хвала. Упути ме, молим те, ако има нека тема - дискусија - о авионима, где бих могао да узмем учешће. Имам штошта да те питам. :bendoff:

Посл`о см ти позивницу у групу, ево ти и линк ка темама. Тренутно имамо преко 200 активних тема.

Иначе, да би коментарисао и писао, отварао теме, мораш да потврдиш позивницу коју сам ти послао, или просто сам да се учланиш у групу, јер она (група) делује као подфорум, али они који нису чланови, не могу да пишу у њој.. Не зато што ја тако хоћу наравно, него тако просто платформа на којој је Форум постављен-захтева...

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog.

Mi smo > Arsenija (),Lara(Marija),Mara(Marija ) i Sara (Sanja).

Zivimo u  Kv,Bg,Ks,Sd...

Najpre je Arsenija pocela da pise,zatim Lara,Mara,Sara....I konacno ostavljamo Arseniji da zavrsi...ako tako bude htela.Slobodna je da odluci sama.Ona je ipak napisala najvise postova na ZRU i zato smatramo da je profil u potpunosti njen,iako ona insistira da to ucelosti nije tako.

Arsenija je u zelenoj pustinji kako je pocela da zove svoju oazu. Neko mace je pocelo da dolazi svakodnevno i da pije mleko koje mu ostavlja .Pokusace da ga pripitomi. Dace Bog i da  uspe u tome.Sutra idemo da je posetimo,javila nam je da je nekim antenama pokusavala da prizove signal i da nije imala mnogo srece.

Kako je do ovoga zajednickog rada  doslo,niko ne zna sa sigurnoscu. Cudni su putevi gospodnji,i da covek zaista bira sebi put,ali Gospod upravlja korake njegove...

Nasa draga prijateljica iz detinjstva je pre godinu dana izvrsila samoubistvo,Arseniju je to mnogo pogodilo.Tako je i pocelo njeno interesvoanje za religiju.Mi je volimo i zelimo joj da pronadje mir. Niko nije kriv,ali  trebali smo da pozurimo,znali smo,svi smo znali za njen problem,ali se nismo sabrali u jedno da blagovremeno  pruzimo nepohodnu pomoc ...Sada mozemo samo da se molimo... Kako je lako pricati o ljubavi,a ostaviti coveka da ga proguta mrak .

Bavimo se razlicitim profesijama,i svecano obecavamo da cemo deo svog zivota posvetiti ljudima sa poremecajima u ishrani,Arsenija ce se baviti decom,Lara  odraslima,ali svaka od nas ce uciniti sve da pomogne onoliko koliko to bude bilo potrebno.

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 18. 10. 2014. at 18:13, Suncokret54 рече
...Бог помогао, добродошли, ако је за утеху није их мало ни у мени... :)

Bog pomogao.

Tesko je govoriti u ime svih,a osetati ceo i svoj ,zaista.

Koliko smo u tome uspele ,ocenite sami.

Pozdrav svim novim clanovima.

:smajolik78:

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Гости

@,

Добродошао царе!

Веома је интересантно то што се један инжењер бави сточарством, тј. да није чекао да му нешто падне са неба, него ради и мучи се.

Само напред брате! 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Поздрав народе. Открио сам вас јуче, данас сам се учланио и срећан сам већ што сам ту.  8086.gif

Џеј има песму која каже: "Био сам на кривом путу, сто грехова у минуту", па ето искористио бих тај стих да сликовто објасним где сам био. Нисам се дрогирао, ни убио никога, ни крао, да се оградим од тога  :))) али сам за себе био на кривом путу. Тада сам упознао себе у једном новом ружнијем руху, које ми никако није ишло у мој стари мозак и образац понашања, да тако кажем. И удаљио сам се био и од Цркве и од Бога, умало атеиста да постанем и онда се десило чудо. molimoli

Сплетом околности некако се пробудим из тог својеврсног транса и захваљујући једном пријатељу вратим се на пут Божији, а ето захваљујући Богу у неко доба нађох и вас овде драги људи. Камо среће да вас пре нађох, али добро. Ја верујем да Бог зна шта ради, ваљда је сада право време било да се појавите. hvaljenisus  

Ето, и сада сам у путу да будем нови, бољи ја. Јер ред је био.  :D

Иначе, студирам Грађевински факултет. У слободно време волонтирам у Институту за трансфузију крви Београд (Што би бабе рекле "Злу не требало", шта год да вас занима везано за давалаштво, питајте, ако не знам ја, знам где да сазнам ;) ), пишем када стигнем од обавеза за факултет - мада инжењерија узима данак, већ сам доста ослабио. ЛОЛ по српски што би се рекло. 

Поред тога, помажем својима на фарми кад стигнем. Само Имлек да пијете  :)))  проверено добро  :bendoff:

Хммм... Ваљда је ово доста за почетак. Живели ви мени!  :kolcecb3hb8:

Подели на овим сајтовима

@@Титаник, добро дошао (кући)! :smil443643319dc3d:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...