Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6. 1. 2014. at 0:52, Istochnik рече

Pravosalvne mozda, ali ne Pravoslavne. I molim te pricaj za sebe a ne za vecinu. Ko ti je dao autoritet da pricas za vecinu?

Covek bas govori i u moje ime:))

Uglavnom se govori u necije ime, ili u ime vecine. :)

I eto, i ja se predstavih sada :)

Ja sam pre nekoliko godina bila clan ovog foruma, ali sam zaboravila svoj tadasnji nik pa sam se

ponovo registrovala. Neki ce me i prepoznati pa da ne ispadne da sam neki agent provokator :kriminalac:

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошли на овај форум.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 16:43, Саво Бркић рече

Мислим да ме је земо питао одакле сам ја сам Мајурац предграђа нашег малог Париза ( Шабца)

Е па лепо... Нисам знао да надомак Шапца, тј. у Мајуру има Бркића, обзиром да су Глушци код Богатића (а ја сам родом из Богатића), село "познато" по фамилији Бркић и једна од асоцијација на Глушце су управо Бркићи. Па још кад рече да си из Мачве, помислих да си одатле...

Како год, добро дошао земљаче и у Христу брате!

Подели на овим сајтовима

On 8. 1. 2014. at 23:08, Andrej Vujicic рече
..Pomaže Bog,svima.Andrej Vujičić bogoslov beogradske Nadbiskupije na Pontificio Università San Tomaso d' Aquino ,Roma

Добро ти нама дошао Andrej Vujicic.

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 10. 1. 2014. at 22:40, НемањаРужа рече

Помаже Бог,

Ружић Немања,администратор блога:

postujboga.blogspot.com

Dobro došao kolega :D

Подели на овим сајтовима

On 8. 1. 2014. at 19:28, Милан Ракић рече

Е па лепо... Нисам знао да надомак Шапца, тј. у Мајуру има Бркића, обзиром да су Глушци код Богатића (а ја сам родом из Богатића), село "познато" по фамилији Бркић и једна од асоцијација на Глушце су управо Бркићи. Па још кад рече да си из Мачве, помислих да си одатле...

Како год, добро дошао земљаче и у Христу брате!

брате у ауто-салону Опела у Мајуру  је радио неки Бркић презимењак е сад да ли је из Богатића не знам има нас Бркића колико хоћеш ...

иначе мени је мајка из Клења брате у Богатићу и у Клењу имам брате Пршића то ми је такође крв моја у Мајуру Искића фамилије вазда има брате .... хвала брате Бог вам добро дао и боље вас нашао ....

само треба се овде добро снаћи мало вам је форум као купусара свега има по мало не узимајте то за лошу критику боље овако да нас има него да нема никога топлије је кад си окружен са Србском браћом и сестрама .....

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог браћо и сестре.
Зовем се Дамир Бирач,долазим из Шапца.По занимању сам грнчар уметничких предмета,али и по другом занимању проф.војник Министарства Одбране Реп.Србије.Рођен 1987год.
Богу хвала што недостојни ја,могу учествовати на овом форуму.Видећемо се у наредном периоду.

Подели на овим сајтовима

On 21. 1. 2014. at 11:50, Бирач Дамир рече

Помаже Бог браћо и сестре.

Зовем се Дамир Бирач,долазим из Шапца.По занимању сам грнчар уметничких предмета,али и по другом занимању проф.војник Министарства Одбране Реп.Србије.Рођен 1987год.

Богу хвала што недостојни ја,могу учествовати на овом форуму.Видећемо се у наредном периоду.

:smajolik78:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 0:25, Marina Djokic рече

Nije mi jasan spoj teologije i knematografije!

U pitanju je izvrstan spoj, potencijal koji daje izuzetne mogucnosti.

Ako si nekad gledala filmove Tarkovskog, onda ti je jasno sta `ocu da kazem... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао Дамире . 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...