Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Selam:)

Još jednom hvala svima na dobrodošlici:)

U Zagrebu je jako hladno, pada snijeg:)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Занимљиво да већина форумаша који се овде представе,готово више ништа и не пишу, и ово им дође као прва и последња порука... :-

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2012. at 20:34, Зосима рече

Занимљиво да већина форумаша који се овде представе,готово више ништа и не пишу, и ово им дође као прва и последња порука... :-

Interesantna konstatacija 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Dobrodoša i nadam se da ćeš i ostati :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog.

O pa tek sada vidim da postoji kutak za nase predstavljanje a da to nisam ucinila,izvinjavam se bighugbighug . Zovem se Helena 4869 ,srecno sam udata i imam dvoje dece. Dvadeset sedam mi je godina,radim u prosveti,u Muzickoj skoli,ucim decicu,osnovce i srednjoskolce klasicnoj muzici i sviranju na klaviru

0511_music . Volim veru Pravoslavnu,pored braka i porodice i ona me veoma interesuje i ispunjava. Volim svoju divnu zemlju Srbiju srcee i ne krivim je za tesko stanje koje nas ponekad snalazi,uz pomoc Boziju,sami smo graditelji svog zivota i uvek se nadam da ce biti bolje. Na forumu sam da prozborim po koju sa jednodusnima i istomisljenicima ((dodacu, ''rasprava'' sa ostalima(ateistima) me uopste ne zanima tako da odustanite na vreme Just_Cuz_19 )) . Puno pozdrava iz prelepog i mirnog gradica u kom zivim,trenutno zavejane Raske winter .

Подели на овим сајтовима

Dobro vece dobri ljudi. Ja sam zilot, krstio sam se 17.12.2011 godine u grckoj starokalendarskoj Crkvi "GOH", pod upravom vladike Kalinika.

Tamo sam dobio ime Jovan, po Svetom Jovanu Damaskinu, ali mi je osvesteno i moje bivse ime, pa su mi obadva imena u upotrebi.

Nemam namjeru da budem nekulturan, niti ikoga da vrijedjam.

Ako dozvolite, ja bih da malo misionarim medju vama, kulturno i po svim pravilima bon tona.

Ako moze a ako ne moze, onda cu da postujem i to.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...