Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 3 weeks later...

Ајде кад се већ сви представљају, и ја ћу. Иначе, моје крштено име је Немања, а не стаклено око, као што је можда неко еуфорично и задовољно,али погрешно претпоставио. Имам 22 године, бркове ,браду ,заставу 128 којој треба мењати споне и акумулатор, 11 кокоши,3 пилета,4 гуске, 2 прасета, диплому богословије,индекс Богословског Факултета са уписаним апсолвентским стажом и акустичну гитару. Волим понекад да попијем пиво испред продавнице и посматрам људе. Умем и да комуницирам са истима кад сам у доброј форми. Живим у Војводини

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2011. at 15:25, стаклено_око рече

Ајде кад се већ сви представљају, и ја ћу. Иначе, моје крштено име је Немања, а не стаклено око, као што је можда неко еуфорично и задовољно,али погрешно претпоставио. Имам 22 године, бркове ,браду ,заставу 128 којој треба мењати споне и акумулатор, 11 кокоши,3 пилета,4 гуске, 2 прасета, диплому богословије,индекс Богословског Факултета са уписаним апсолвентским стажом и акустичну гитару. Волим понекад да попијем пиво испред продавнице и посматрам људе. Умем и да комуницирам са истима кад сам у доброј форми. Живим у Војводини

све је ово лепо што си написао, само промени слику... .please.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 29. 10. 2011. at 15:25, стаклено_око рече

Хахаха, царе! Драго ми је што си са нама.

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2011. at 15:53, Иван Цветковић рече

Хахаха, царе! Драго ми је што си са нама.

Хвала друже, и мени је драго што сам овде. Ту сам већ неко време, свиђа ми се сајт....али сам се из разлога смирења и стидљивости тек сад представио:) Све супер,још само кад би ме се оканули они којима се не свиђа мој аватар или ник,ли обоје...па то би било феноменално...ал шта да се ради, такав је живот нас уметника...

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2011. at 15:38, JESSY рече

све је ово лепо што си написао, само промени слику... .please.

Не разумем што некима смета то, јел то нека фобија или имате ноћне море...

Баш немате укуса, скроз цакан аватар:)

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2011. at 16:08, Miko рече

pa da stavi neko amimirano:

040808005914_81.gif

(bolje ne)

.smeha.

Ставићу ја из неког "орор филма неко свеже почупано,па ћете онда ово од блата правити:)

Подели на овим сајтовима

Вероватно бих се раније и представила, али тек сад видех тему. Супруга сам свештеника, тзв. ПопАдиЈа, имам двоје деце, једна од 2 год. и друга од 9 месеци, девојчице. Мало сам ту, мало нисам, и ето, да знате ко сам.

Подели на овим сајтовима

Ја се зовем Јован. Имам 33 године, живим у Београду. Завршио сам Дефектолошки факултет (смер: логопедија), специјализирао на Факултету политичких наука (област: рехабилитација и социотерапија). Уписао сам Православно-богословски факултет (диференцијални испити), јер имам жељу да завршим мастер студије теологије, и да своју учења/ сазнања и досадашња искуства спојим, пренесем и поближе одредим у смеру пастирско-саветодавног рада са децом ометеном у развоју, децом и омладином са душевним и духовним проблемима, са породицама деце са сметњама у развоју и деце са психолошком проблематиком... Можда делује преамбициозно, али ја видим себе у томе, и надам се да ће ми драги Господ помоћи у томе, јер желим да му служим свим својим бићем. Уколико је неко заинтересован за област пастирско-саветодавне делатности, сарадње, или пак има могућности за организацију исте унутар своје Епархије, нека се слободно јави. Наравно, расположен сам и за комуникацију, сарадњу и помоћ колегама/ колегиницама које имају и другачија интересовања у домену теологије. Свако добро од Господа! Поздрав! :)

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2011. at 18:57, Јован Р. рече

Ја се зовем Јован. Имам 33 године, живим у Београду. Завршио сам Дефектолошки факултет (смер: логопедија), специјализирао на Факултету политичких наука (област: рехабилитација и социотерапија). Уписао сам Православно-богословски факултет (диференцијални испити), јер имам жељу да завршим мастер студије теологије, и да своју учења/ сазнања и досадашња искуства спојим, пренесем и поближе одредим у смеру пастирско-саветодавног рада са децом ометеном у развоју, децом и омладином са душевним и духовним проблемима, са породицама деце са сметњама у развоју и деце са психолошком проблематиком... Можда делује преамбициозно, али ја видим себе у томе, и надам се да ће ми драги Господ помоћи у томе, јер желим да му служим свим својим бићем. Уколико је неко заинтересован за област пастирско-саветодавне делатности, сарадње, или пак има могућности за организацију исте унутар своје Епархије, нека се слободно јави. Наравно, расположен сам и за комуникацију, сарадњу и помоћ колегама/ колегиницама које имају и другачија интересовања у домену теологије. Свако добро од Господа! Поздрав! :)

Dobro nam dosao i bolje nas napao, sto bi rek`o brat Zeljko... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2011. at 18:33, Јелена Симић рече

Вероватно бих се раније и представила, али тек сад видех тему. Супруга сам свештеника, тзв. ПопАдиЈа, имам двоје деце, једна од 2 год. и друга од 9 месеци, девојчице. Мало сам ту, мало нисам, и ето, да знате ко сам.

Dobrodosla na forum u svakom slucaju... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2011. at 19:47, obi-wan рече

Dobro nam dosao i bolje nas napao, sto bi rek`o brat Zeljko... 4chsmu1

Хехехехе, хвала на топлој добродошлици, али нећу вас "напасти".... Хихихихи :D :D :D

Подели на овим сајтовима

Jovane Gospod da ti da snage da ostvariš svoje ciljeve i da Mu dostojno služiš. A ovdje si svakako dobrodošao. ;)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...