Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1243705643' post='1591]

dobar dan svima i Pomaze Bog brokoli

ja sam milan medenica, i svi me zovu meda. ni majka i otac me ne zovu po imenu, samo duhovnik i na sadasnjem poslu. trenutno radim kao prodavac racunara, komponenti i priloga uz brokoli

naravno, slobodno mozete i po imenu da me zovete, izvinjavam se unapred ako se odmah ne okrenem na vokativ, nisam navikao O:)

ja sam bio pre nekrsten, krsten sam sa 21 godinom i mnogo mi je lepo zbog toga brokoli

nemam jos ni zenu ni decu, ako stavim i godiste, odma' ce blagocestivi oci da me priupitaju za zdravlje :)) 1978.

sta jos, sve svoje slobodno vreme se koncentrisem na pravoslavlje i sirenje istog, i imam rodjaka po prezimenu iz crne gore, koga krace vreme poznajem sa fejsbuka zbog pravoslavlja i prezimena, i nikad ga nazalost nisam video uzivo, a kome sam toplo preporucio da dodje ovde jer nisam video vatromet kao drugde, gde je on neke od vas prepoznao sa vidovdana ... nikad nisam pre bio na forumu ove vrste. al sam cuo svasta o raznim.

"opkoljen" sam nekrstenima i ponestaje mi odgovora, voleo bih jako da mogu i razumski nekome da objasnim, posto mi ne ide da moj "srcani" utisak o pravoslavlju prenesem u reci.

a ja tek sto imam pitanja :)))

Dobar dan Medo i pomaze Bog greengrin greengrin greengrin .

Drago mi je da smo se upoznali brokoli brokoli brokoli

Подели на овим сајтовима

• Гости

Чејо, хвала Ти на позиву за спасење, али од расколника ни аспирин. Пре бих погинуо у мојој Цркви него тражио спасење по расколима растачући Тело Христово.

Него, нећемо више да ову тему спамујемо. Ево, отвори тему и напиши у њој шта ти се то дешавало и зашто си отишао у ГОХ.

Подели на овим сајтовима

...spasio se sigurne sizofrenije...
прелес'

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

ал сте се примили ЛОЛ

https://www.pouke.org/forum/topic/17461-%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%BE%D1%80-%D1%83-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%99%D1%83-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D0%B4-%D0%BA%D1%83%D0%BA%D1%83-%D0%B4%D0%BE-%D0%BB%D0%BE%D0%BB-%D1%81%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE/

Чејо,слободно ми пошаљи на пп неки трактат о хришћанству које екуменисти покварише во времја оно... бићу твоја таргет група

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Дакле то је фамозни Чеја...

Darth Wuk-Man strajks agen... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Uz druzenje sa mnom moguce ce biti i Vama da se spasete.

Srdacan pozdrav.

Поздрав и теби уз надам се што скорији бан и уз пјесму

http://www.youtube.com/watch?v=LBwglgHRnfM

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Hvala ti brate na lijepim zeljama.

Da li si iste takve zelje poslao i pripadnicima papo-katolicke i muslimanske zajednice na ovom forumu?

Добродошао! eheeeej

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Hvala ti brate na lijepim zeljama.

Da li si iste takve zelje poslao i pripadnicima papo-katolicke i muslimanske zajednice na ovom forumu?

šta se odma ložiš :D Ovdje na forumu žru moraš da proćeš jedan ispitni period,znači pazi se,svako će da te testira na svojstven način...kod mene si pao,jer si se odao ovim drugim dijelom rečenice...vidi se da si se naljutio - priznaj...

e i sad nasloni se malo...

hm_reclinerlg.jpg

Подели на овим сајтовима

Anajrime, ja sam covjek od krvi i mesa. Jos nisam operisan nekom teskom operacijom, tako da su mi svi organi u dobroj upotrebi.

Ipak, iako smo od krvi i mesa, kao hriscani bi trebalo da zivimo po Hristu. Ako nista drugo, onda bi trebalo barem da se trudimo, da tako zivimo.

Od kada sam postao pripadnik istinske pravoslavne Crkve, osjecam jos vecu obavezu da tako zivim. Takodje je i Blagodat Bozija neuporedivo jaca nego kada sam bio u svjetskom ekumenistickom pravoslavlju.

Ako ima nekoga, ko je grijehu bluda bio sklon, onda sam to ja, pa sam izmedju ostaloga i zbog toga prisao istinitoj Crkvi Bozijoj, da bih kroz Svete Tajne i kroz krstenje dobio od Boga oruzje za borbu protiv grijeha, oruzje, koje u svjetskom pravoslavlju nisam imao.

Eto, to je moj komentar u vezi tvoje teme o seksu.

U vezi te teme bolje se obrati pripadnicima papo-katolicke crkve, jer sam skoro u novinama procitao da je rimski papa blagoslovio onanisanje mirjana, zbog doprinosa njihovom zdravlju. Tu cinjenicu su utvrdili papski doktori i psiholozi.

Da li je onanisanje zdravo samo za papo-katolicke mirjane ili ono doprinosi zdravlju papo-katolickih svecenika i samoga pape, to mi nije poznato.

to se zove 'istinski pravoslavac',zaista poruka puna ljubavi...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

šta se odma ložiš :DOvdje na forumu žru moraš da proćeš jedan ispitni period,znači pazi se,svako će da te testira na svojstven način...kod mene si pao,jer si se odao ovim drugim dijelom rečenice...vidi se da si se naljutio - priznaj...

e i sad nasloni se malo...

hm_reclinerlg.jpg

Ahaaa .smeha. , eh kad se setim svojih pocetaka .smeha. , trauma osamucen .smeha. .smeha. .smeha.

Подели на овим сајтовима

Вук(ман) длаку мења...

Ни ћуд не личи да је далеко од пословице, још увек му је милије да гледа преко туђег плота-него у се и у своје кљусе...

Чејо, чеговић си?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима!

Занимам се за хришћанску мисао,филозофију,психологију,књижевност и историју.Волим да расправљам и размишљам о вечним питањима,Богу,религијама,Христу...

Верујем у Бога и сматрам себе православцем,али сам склон сумњи.Надам се да ћу овде наћи људе спремне на дискусију.

Мислиоци који су претежно утицали на моје тренутно размишљање су Достојевски,Ниче,Шопенхауер,Берђајев,Иљин,Његош,Николај Велимировић итд.

Толико за сад од мене...

• Волим 1

"Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...