Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

Помаже Бог, браћо и сестре! Зовем се Оливера и биће ми велико задовољство да разменим мисли са вама. Овај сајт, за који сам сазнала преко моје велике пријатељице, коју посебно поздрављам и благосиљам, коначно наличи нечему што сам безуспешно тражила по Интернету. Живим у Београду и мајка сам три девојчице. Нарочито ми се свиђа што је ту увек неко да нам помогне и усмери нас у мислима.

Желим вам свако добро! :-[

Подели на овим сајтовима

?????? ???, ????? ? ??????! ????? ?? ??????? ? ???? ?? ?????? ??????????? ?? ???????? ????? ?? ????. ???? ????, ?? ???? ??? ??????? ????? ???? ?????? ???????????, ???? ??????? ?????????? ? ??????????, ??????? ?????? ?????? ??? ??? ?????????? ??????? ?? ?????????. ????? ? ???????? ? ????? ??? ??? ?????????. ???????? ?? ?? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ?? ??? ??????? ? ?????? ??? ? ???????.????? ??? ????? ?????! :)

umalo da umrem gladna ?ekaju?i  :-[blagoslovena bila i neka  se tvoja misao smiri

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Бог помогао

Добро нам дошла, Оливера. Имамо ми жене и наш кутак посебно на форуму, модераторка Изида нам прави и парти и једва чека да нас се што више скупи. Вирни и тамо.  :-[

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре!!!!

''Ја не одлучујем да ли ћу ићи у битку по томе колика је сила која ми прети,него по томе колику светињу браним''

Св.Великомученик Лазар

Подели на овим сајтовима

Е ред је вала и ја мало да се одомаћим на овом форуму  :cheesy2: па да пожелим добродошлицу и свако добро новим форумашима!  :cheesy2:

Нека нам свима овај форум буде на духовну корист и радост!

02jKp1.png

com

Подели на овим сајтовима

? ??? ?? ???? ? ?? ???? ?? ?? ???????? ?? ???? ??????  :D ?? ?? ??????? ???????????? ? ????? ????? ????? ??????????!  :drugarstvo:

???? ??? ????? ???? ????? ???? ?? ??????? ?????? ? ??????!

nadam se da ho?e, ovo je ku?a otvorenih vrata  :cheesy1:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Pa da Vam se i ja pridruzim,danas sam se pricestio u manastiru Lipovac kod oca Dionisija,bilo je prelepo,blago zemlji Srbiji sto ga ima,njega i celo sestrinstvo,posto je nedelja nista ne radim,ovaj dan uvek posvecujem Bogu,starim i bolesnim ljudima,slusam pravoslavnu muziku-bas sada peva Divna Ljubojevic Bogorodice Djevo,citam zitija svetih.Neka svima pomogne sveta Nedelja.Micko.

Подели на овим сајтовима

Шта је то у људском бићу православног хришћанина што га тера да на овом форуму стави као аватар портрет

Његове Светости Патријарха Српског Господина Павла, или постера на коме пише име Сина Божијег на енглеском?

Подели на овим сајтовима

??? ?? ?? ? ??????? ???? ???????????? ?????????? ??? ?? ???? ?? ?? ???? ?????? ????? ??? ?????? ??????? ?????? ???????? ?????????? ??????? ????????? ?????, ??? ??????? ?? ???? ???? ??? ???? ??????? ?? ??????????

nemoj biti prestrog prema novima, ja bih stavila Anatolija za Avatar al nikako ne ide muški lik uz žensko ime  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...