Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa eto,vidiš,prvi se već javio  :drugarstvo:

Na dobro mesto si došla torta

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

klapklap

Hvalaaaa

bendoff bendoff bleh

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Evo tama kad je tema tu da se i predstavim...

Ja sam Maja, 22 god... mala, crna... :drugarstvo: 

Ne radim nista trenutno, ako Bog da upisujem fax ove godine, malo odmorila i zakasnila ali dobro...  0212_rolleyes

Zamalo udata  0409_feel

добро нам дошла  greengrin t1007

који факс?

Подели на овим сајтовима

0212_rolleyes

Prehrambeni tehn.

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Ne znam, jos uvek razmisljam zbog finansija gde cu... mozda i visu u Prokuplje...  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре.

Ја сам Данијел. Углавном ме зову Дане а када чујем Данијел знам да сам онда нешто забрљао.

Ја сам из Добоја, Република Српска - БиХ.

По струци сам информатичар и детаљније проучавам област рачунарских мрежа.

На форум сам дошао првенствено из разлога да преиспитам самог себе, међутим што сам дуже ту у мени јача и жеља да боље изградим своју духовну страну и упознам љепше аспекте живота.

За почетак се трудим да се научим искреној молитви тако да би свака помоћ добро дошла. t4431

Подели на овим сајтовима

Ја сам Данијел. Углавном ме зову Дане а када чујем Данијел знам да сам онда нешто забрљао.

На форум сам дошао првенствено из разлога да преиспитам самог себе, међутим што сам дуже ту у мени јача и жеља да боље изградим своју духовну страну и упознам љепше аспекте живота.

За почетак се трудим да се научим искреној молитви тако да би свака помоћ добро дошла. 0102_laugh

добро нам дошао .. 0442_feel

поз из Бања Луке...

t4431 bliss jeeee victory78

Подели на овим сајтовима

За почетак се трудим да се научим искреној молитви тако да би свака помоћ добро дошла. :)

добро нам дошао .. :)

поз из Бања Луке...

tuzansmajli8904 :(:drugarstvo:

Прво па модератор. Ах човјече.....  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...