Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли имате било какве доказе да је у питању дупли налог?

И како да знамо да није неко од вас направио други налог да личи на Geheiligtа како би га одстранили вечито?

Пошто очигледно је да сте тражили разлог да ускратите човеку могућност да се брани од силних напада и увреда који су и све што је од вас овде добио!

Ево одговорићу ја, пошто сам админ на другом форуму, па знам која овлашћења имају. Администратор може да види IP број сваког члана форума. Претпостављам да је за оба налога био исти, па су тако закључили... Тако да није нико могао да ''направи други налог да личи на Geheiligtа како би га одстранили вечито''...

наиван си брате  ;)
Подели на овим сајтовима

И како да знамо да није неко од вас направио други налог да личи на Geheiligtа како би га одстранили вечито?

Пошто очигледно је да сте тражили разлог да ускратите човеку могућност да се брани од силних напада и увреда који су и све што је од вас овде добио!

Ево одговорићу ја, пошто сам админ на другом форуму, па знам која овлашћења имају. Администратор може да види IP број сваког члана форума. Претпостављам да је за оба налога био исти, па су тако закључили... Тако да није нико могао да ''направи други налог да личи на Geheiligtа како би га одстранили вечито''...

Претпостављаш... А да ли је тако? Ајде немојмо да "претпостављамо" већ сачекајмо да нас админи удостоје конкретних доказа.

sledeći put kad u potpisu bude provokacija-ban

W.A.Mozart.... (1756.-1791.)

Подели на овим сајтовима

Нисам наиван, него због других, који се не разумеју у те ствари... Дође неко, прочита, и помисли ''па лепо ова прича''... А ове што јој дозвољавају нек вуче за нос...  ;)

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

zna ona to...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Dobro veče svima!

Evo, da se i ja predstavim.

Ime mi je Vesna, i odavno nisam naišla na interesantniji forum. Iz Beograda sam, 35 god, i radim kao hemijski inženjer.

Inače sam početnik u veri i puno toga ne znam, ali nadam se, naučiću (verovatno uz gomilu glupih pitanja, al šta ću). 0110_hahaha

Dugo mi je trebalo da stignem dovde... ali se radujem, što što ovakav forum postoji i čitam na preskok raznorazne diskusije, sve mi je zanimljivo. :291291291:

Eto

Добро дошла, Весна! Ми смо скоро па колегинице, ја сам технолог. А у вери сам ... па и стара и треба да постанем нова изнова ...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog, ja sam hrišćanski teolog iz jedne državice iz okruženja. Upoznaćemo se već, a ovde sam mislio da se javim samo  bendoff

zamolio bih te da ne koristiš proxy sledećeg puta kada se loguješ jer ćeš biti trajno banovan...  1000000001010

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

А мо`ш ли ти да појасниш вот из дет празнина у глави?  7896634

Много си нешто осетљив и ништа не разумеш, за све ти требају нека појашњавања, а са шесте стране, пак.... Спреман си да осудиш тако олако људе који су чланови Цркве Христове.  0102_laugh

Напросто ме греје љубав коју осећам да избија иза тебе  0102_laugh

Да се претпоставим и овде, кад је ред, нек је ред.

Ја сам господин Бели, хрићански верник, нисам теолог, али се интересујем, волим да се шалим, али и да озбиљно причам када су озбиљне теме и саговорници у одговору.  bendoff

Надам се да ме нећете разапети на точак, пирамиду или не дај Боже на неки закривљени крст, браћо и сестре.

Помаже вам Бог  1000000001010

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...