Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

kod nas na verujem forumu opet neka havarija pa ja reko aj i da budem izbeglica  :cheesy:

a,da, da se predstavim - Tajni agent Gnurf, clan grupe TNT, radim u cvijecarnici zvanoj Slovo Ljubve koja se nalazi na FM talasima.. ako vas sto jos zanima pitajte i ja cu vam odgovoriti (osim ako nije bas mnogo bezobrazno).

;)

dobri su vam smajlici, prosto ne znam koji da odaberem, blenem svaki put u njih 5 minuta!  smej.gif

p.s.: al ovaj sto leti na vutri je najbolji  smej.gif  :cheesy:

tko leti vrijedi

tko vrijedi leti

tko ne leti ne vrijedi

babushka_sm.gif

Подели на овим сајтовима

kod nas na verujem forumu opet neka havarija pa ja reko aj i da budem izbeglica   :cheesy:

a,da, da se predstavim - Tajni agent Gnurf, clan grupe TNT, radim u cvijecarnici zvanoj Slovo Ljubve koja se nalazi na FM talasima.. ako vas sto jos zanima pitajte i ja cu vam odgovoriti (osim ako nije bas mnogo bezobrazno).

;)

dobri su vam smajlici, prosto ne znam koji da odaberem, blenem svaki put u njih 5 minuta!  smej.gif

p.s.: al ovaj sto leti na vutri je najbolji  smej.gif  :cheesy:

Колко су вам мушкатле?

Подели на овим сајтовима

Ja sam Vukmanov drug, dakle drug od Vukmana Cajovica zvanog "legenda". Zivim u Minhenu i ne mogu da se nacudim tome, koliko se bojite tog covjeka. Izgleda da cete sve one koji se prijave iz Minhena automatski banovati.

Cemu toliki strah???

Evo ja sam tu, drug sam od Vuleta.

I sta cete sada da radite oce Ivane?

Da li cete da me banujete zbog toga sto sam Vukmanov drug?

Ja ipak verujem da necete i da kod vas postoji velika kolicina demokratskog potencijala.

Molim moderatore rimokatolicke veroispovesti, da se angazuju da se Vukmanov drug ne banuje.

Molim vas gospodo, ne budite deca.

Подели на овим сајтовима

Нећемо да те банујемо, само ти је забрањено да пишеш на форуму. Вукмане, толико си наиван да немам речи.

Blagodarim oce, zaísta blagodarim.

Nego, ne valja da si toliko rigidan.

Grdno te je vidjeti takvoga.

Kako bi bilo da se malo pristojnije ponasas ubuduce.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нећемо да те банујемо, само ти је забрањено да пишеш на форуму. Вукмане, толико си наиван да немам речи.

Blagodarim oce, zaísta blagodarim.

Nego, ne valja da si toliko rigidan.

Grdno te je vidjeti takvoga.

Kako bi bilo da se malo pristojnije ponasas ubuduce.

Да ли мислиш да треба са тобом да расправљам? Пријатељу, ти си опседнут овим форумом, а када дођеш понашаш се недорасло за твоје године. Сваки твој налог ће бити банова или брисан.

Подели на овим сајтовима

Darth wuk-man strajks agen... :drugarstvo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Како се зовем, то већ видите...

Година ми је 27,5 :-)

Из Београда сам, где и даље живим, радим...

и студирам - негде сам на половини последипломских студија.

Православне форуме ретко посећујем,

јер је друштво изгледа боље расположено

и мање склоно препирци на другим местима.

Надм се да ће такав случај бити и овде,

пријатно дружење

са поштовањем туђег мишљења и осећања,

без претераног надмудривања.

Видим да сајт има и неке неуобичајене одељке

који нису везани стриктно за православље,

и то ми се много свиђа.

Ова порука је већ довољно дугачка,

али могу и да је допуним неки следећи пут  0102_laugh 

Подели на овим сајтовима

Dobrodosla ! 0442_feel

I dobro otišla.To je Vule.Vule Legenda!
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...