Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

оооооооо види подмладак дошао  0110_hahaha 0110_hahaha

и добро нам дошао!  :bla:

Пајко, хвала на комплименту који си нам уделио свима пустивши дете да се слободно креће овуда  :) facenew22222222

Хвала брате Медо. И ја сам међу "свима" више од годину дана.  klapklap

Присутан је он већ дуже време овде, на бројању, каладонту а код Моа је омиљени гост.

знам и видим, ал некако кад дође овде и представи се као човек а не као сличица, све је то другачије  :bla: 0110_hahaha :) 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

auh bre ljudi  :bla: jedva ponovo napisak lozinku jer mi ona stara ono kao istekla  0110_hahaha  pa moradok da napisem novu a dok napisak smrzo se  :) te mala  klapklap te velika slova  0110_hahaha  te brojevi  :)  morado da lepo zamolim da dodjem na ovaj lepi sajt  beggingpleasesmiley-1  da me opet primi  facenew22222222  mada se nisam odjavio...

dobro u svakom slucaju  0110_hahaha  eto mene opet ovde kod vas dobri ljudi  0110_hahaha  da vidim kako ste sta radite sta se pise i tako...  :bla:

Подели на овим сајтовима

Цитат

знам и видим, ал некако кад дође овде и представи се као човек а не као сличица, све је то другачије  0110_hahaha facenew22222222 0110_hahaha klapklap

Иди бре брате Медо... Ди је он човек? Он је патуљак  :)

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

hvala свима на добродошлици,надам се да ћемо се лепо дружити јер  mense0198626478946378946 овде... greengrin

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

знам и видим, ал некако кад дође овде и представи се као човек а не као сличица, све је то другачије  :cheesy: 0110_hahaha confused1 0110_hahaha

Иди бре брате Медо... Ди је он човек? Он је патуљак  0110_hahaha
ништа мање јединствена и непоновљива личност од рођења наовамо.

то што нема искуства, надокнађује се слепом љубављу, трпљењем наших контрадикторности и другим стварима  klapklap

Подели на овим сајтовима

Е да тек сад сконтах да се још нисам представио,баш сам непристојан али ми не замерите  0409_feel Баш ми и не иду представљања ал ае да пробам,име и презиме видите,91 год,студирам права у Бгу,иначе сам случајно налетео на овај форум,мислим да сам тражио нешто о Достојевском и одмах сте ме купили тако да сам већ скоро годину чини ми се опасно навучен,па рекох ае могао бих и да се региструјем klapklap то би било то укратко,шта још да кажем...навијам за Звезду да :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Све је лепо, али ово за Звезду... тјах..могло је и без тога.. боље је да скупљаш салвете и значке и да волиш све што воле млади него да навијаш за Звезду. Али шта ћемо, нисмо савршени. 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Цитат

Све је лепо, али ово за Звезду... тјах..могло је и без тога.. боље је да скупљаш салвете и значке и да волиш све што воле млади него да навијаш за Звезду. Али шта ћемо, нисмо савршени. 0409_feel

Он навија за Звезду? OMG Страшно!  :-p

Подели на овим сајтовима

Цитат

Све је лепо, али ово за Звезду... тјах..могло је и без тога.. боље је да скупљаш салвете и значке и да волиш све што воле млади него да навијаш за Звезду. Али шта ћемо, нисмо савршени. klapklap

хахахаха а ја баш оставио најлепши део за крај представљања   :)

Цитат

Срђане, велкам,велкам  0409_feel

бедер фаунд,бедер фаунд   klapklap

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Добродошао ! 0110_hahaha 0304_smile4 0304_smile4

Хвала пуно,боље нашао 0304_smile4))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...