Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог братијо..

Ја сам Раденко Шолаја, из епархије бањалучке.. Из Републике Српске, наравно  bendoff.

Набасах на радио Слово Љубве, емисију о интернет мисионарењу, па су вас Миљан и његова гошћа теолог тако интересантно представили да сам се одмах регистровао..  1405_love

Желим да вас поздравим и надам се да ће ми дружење на овом сајту бити на духовну корист..

Христос посриједи нас,

Раденко

Bog ti pomogao. Rekao si "bratijo" a sestre te bolje dochekale.  0442_feel

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

кад рекох братијо, мислио сам и на сестре..

Па, ево и посебан виртуелни поздрав сестрама у Христу, колико  видим овдје, оне су као оно мало соли..

Џаба све ако храна соли нема, јер ако нема у пропаст се храна спрема bendoff

Уосталом, Хришћанство и јесу изнијеле жене, од мироносица па све до наших дана. (част братији, ваљда неће буде реплика  1405_love ).

А ваља поздравити и остале учеснике на форуму, колико видим има овдје и вјерника других вјероисповјести, што је много лијепо..

Па, ето, поздрав свима, великима и малима, мршавима и мало мање мршавима, младима и онима мање младима, свима вјернима, па и онима који то нису.. Јер лик Божији на себи носе..

Са љубављу из Републике Српске, од Светосавске омладинске заједнице епархије бањалучке..

Подели на овим сајтовима

кад рекох братијо, мислио сам и на сестре..

Па, ево и посебан виртуелни поздрав сестрама у Христу, колико  видим овдје, оне су као оно мало соли..

Џаба све ако храна соли нема, јер ако нема у пропаст се храна спрема bighugbighug

Уосталом, Хришћанство и јесу изнијеле жене, од мироносица па све до наших дана. (част братији, ваљда неће буде реплика  4chsmu1 ).

А ваља поздравити и остале учеснике на форуму, колико видим има овдје и вјерника других вјероисповјести, што је много лијепо..

Па, ето, поздрав свима, великима и малима, мршавима и мало мање мршавима, младима и онима мање младима, свима вјернима, па и онима који то нису.. Јер лик Божији на себи носе..

Са љубављу из Републике Српске, од Светосавске омладинске заједнице епархије бањалучке..

Bog ti pomogao. Baš si lijep pozdrav napisao. Iz iste smo eparhije.

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог братијо..

Ја сам Раденко Шолаја, из епархије бањалучке.. Из Републике Српске, наравно  :mad:.

Набасах на радио Слово Љубве, емисију о интернет мисионарењу, па су вас Миљан и његова гошћа теолог тако интересантно представили да сам се одмах регистровао..  0304_smile4

Желим да вас поздравим и надам се да ће ми дружење на овом сајту бити на духовну корист..

Христос посриједи нас,

Раденко

добро нам дошао брате Раденко 0304_smile4 0304_smile4

Владан

Подели на овим сајтовима

zdravo, za pocetak ,posto nemam mnogo vremena, da objasnim ime > ono je akronim od Boris, Olivera, Nenad I Dragana, nas 4oro, i svi rodjeni 1989... :group111: :) prstgore bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

ovo cemo zajedno koristiti pa ce mozda biti vise razlicitih misljenja, nacina kazivanja i interesovanja...

ovde smo pre svega da se poucavamo i pitamo one koji bolje znaju...

ima mnogo poruka na forumu, i veoma je tesko sve stici pogledati, a ima i dosta dosadnih i nepotrebnih tema koje oduzimaju vreme, i posebno je tesko sto neke nisu aktuelene, ili jesu ali zato sto sam nacin forumskog komuniciranja tako diktira one ostaju u zapecku i nije lako biti u toku kad korisno "zastari"...  a mnoge nove tame iz obicnog zivota koje se vec mogu naci u raznim novinama postanu aktuelne... da ne zloupotrebljavam prostor i da ne ispadne da samo kritikujem, nadam se da pored pisanih reci kojih ima da se celo nebo 100 puta ispise i napravi dzinovka knjiga, a koje u velikom broju nicemu ne sluze, ima i zaista Zivih Reci kako i samo ime foruma kaze...

to je sve... za sada..

evo jedan lep smajli  0442_feel da ne bude posle citanja ove poruke samo  bleh

u zdravom telu  kov zdrav duh  crutches

p.s. bas mi se svidjaju ovi smajliji... hahah ;-D

Подели на овим сајтовима

zdravo, za pocetak ,posto nemam mnogo vremena, da objasnim ime > ono je akronim od Boris, Olivera, Nenad I Dragana, nas 4oro, i svi rodjeni 1989... :group111: :) prstgore bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

ovo cemo zajedno koristiti pa ce mozda biti vise razlicitih misljenja, nacina kazivanja i interesovanja...

ovde smo pre svega da se poucavamo i pitamo one koji bolje znaju...

ima mnogo poruka na forumu, i veoma je tesko sve stici pogledati, a ima i dosta dosadnih i nepotrebnih tema koje oduzimaju vreme, i posebno je tesko sto neke nisu aktuelene, ili jesu ali zato sto sam nacin forumskog komuniciranja tako diktira one ostaju u zapecku i nije lako biti u toku kad korisno "zastari"...  a mnoge nove tame iz obicnog zivota koje se vec mogu naci u raznim novinama postanu aktuelne... da ne zloupotrebljavam prostor i da ne ispadne da samo kritikujem, nadam se da pored pisanih reci kojih ima da se celo nebo 100 puta ispise i napravi dzinovka knjiga, a koje u velikom broju nicemu ne sluze, ima i zaista Zivih Reci kako i samo ime foruma kaze...

to je sve... za sada..

evo jedan lep smajli  crutches da ne bude posle citanja ove poruke samo  bleh

u zdravom telu  kov zdrav duh  bendoff

p.s. bas mi se svidjaju ovi smajliji... hahah ;-D

Добродошле четворке, 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Ево, да се и ја јавим.

Читам вас одавно, па рек'о да се и региструјем.

Стварно занимљив и динамичан форум, и не прође дан, а да не свратим пар пута.

Надам се да ћемо се лепо дружити.

Подели на овим сајтовима

Лела добро дошла на  algabacaju Постављена слика

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...