Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сер Жиле добар ти ник! Добродошао на ЖРУ!  prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Сер Жиле добар ти ник! Добродошао на ЖРУ!  prstgore

Хвала Милева! Сад ме овај надувани смешко који лети уз помоћ листова марихуане подсети на неке (истина лепше) стихове:

"На крилима ветра лепршати је бајно,

с пчелама летети и то је сјајно,

Каква игра, каква радост,

на крилима ветра је младост!"

То ти је уједно и поклон, пошто ти се свиђа мој ник klapklap

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

Ма то ја летим од радости што си с нама  sokiran

Хвала за стихове - прелијепи су. :mad:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ма то ја летим од радости што си с нама  мајкл

Хвала за стихове - прелијепи су. мајкл

Нисам ни сумњао, али кад сам видео тај смешак морао сам да прокоментаришем!  мајкл Баш ме чуди да то нико до сада није приметио.  dobar decko

Подели на овим сајтовима

Мислиш овај  мајкл - ма сконтали су јашта, само ја тако ето осјећам се као да летим кад нам се придружи још браће и сестара.

Јесу ли ово твоји стихови? Пошто видим да си и ти помало песник. мајкл Ако јеси имамо тему https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5740.0.html гдје можеш да пишеш своје радове, а на нашу радост - једва чекам. И наврати у кафану братија код Моа, на кафу, пиће, мезу и колаче.  dobar decko

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Мене није било скоро 2 недеље... па чисто за оне који су ме заборавили...

Ја сам... не бој` те се!!!! dobar decko

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Мислиш овај  319.gif - ма сконтали су јашта, само ја тако ето осјећам се као да летим кад нам се придружи још браће и сестара.

Јесу ли ово твоји стихови? Пошто видим да си и ти помало песник. dada Ако јеси имамо тему https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5740.0.html гдје можеш да пишеш своје радове, а на нашу радост - једва чекам. И наврати у кафану братија код Моа, на кафу, пиће, мезу и колаче.  dada

Ја помислио овде фин народ који се не дрогира, па нису ни имали овакве асоцијације као ја.  dada

Не, нису моји. Заборавио сам да потпишем творца, моју пријатељицу Снебивљиву Аждају. Мало сам зарђао што се тиче писања, али навратићу! Хвала на позиву.  algabacaju

Подели на овим сајтовима

sokiran

welcome... sir giles...

bolje dve,bolje dve   0304_smile4

Хвала, хвала! Драго ми да имам још једног истомишљеника!  greengrin

Подели на овим сајтовима

prstgore

bolje dve,bolje dve   0102_laugh

Де, де, момче, престани да мумлаш!  crvenilo

Подели на овим сајтовима

ја сам Владан, јављам се из епархије Бањалучке... ЖРУ сам примјетио захваљујући о. Ивану (хвала му на томе) 319.gif  1405_love

надам се да ћемо се добро дружити..хехе...

свако добро од Господа + + +

Подели на овим сајтовима

ја сам Владан, јављам се из епархије Бањалучке... ЖРУ сам примјетио захваљујући о. Ивану (хвала му на томе) 319.gif  eheeeej

надам се да ћемо се добро дружити..хехе...

свако добро од Господа + + +

Званично и овде  319.gif 11222

Добродошао брате Владане! Поздрав за Бања Луку и све Србе с оне стране Дрине!  1405_love

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Moje ime je Marko, imam 24 godine i doktorant sam na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu BU.

Добро дошао, докторе!  1405_love Надам се да ћеш се лепо провести на нашем форуму и пренети нам нешто од свог знања!  319.gif

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...