Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Izađi Max i pojačaj ekipu!

Ајд,нећу ти узети за зло,када не знаш о чему се ради,и не само ти,јер овде многи не знају ни ко је асистенет,ни шта је он представљао у историјату интернет-православних форума...

Некад је постојао надалеко чувени форум БСН,има више од шест година, и то је био у то време једини православни форум!

Самим тим, све фракције у нашој Цркви су биле ту присутне,и новотарци и ревнитељи и зилоти,и ко зна ко све још...

Асистент је предводио наравно ову групуацију "ревнитеља" или ихтусоваца ,како их данас зовемо...

Ја сам био на сасвим другој страни,као што сам и данас,те ово наше поздрављање,више еволуцира на то време, почетака интернетског сучељавања...

Иначе,његов идентитет ,везан је за име једног рашко-призренског монаха...мада ја немам неке конкретније податке...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Izađi Max i pojačaj ekipu!

Ајд,нећу ти узети за зло,када не знаш о чему се ради,и не само ти,јер овде многи не знају ни ко је асистенет,ни шта је он представљао у историјату интернет-православних форума...

Некад је постојао надалеко чувени форум БСН,има више од шест година, и то је био у то време једини православни форум!

Самим тим, све фракције у нашој Цркви су биле ту присутне,и новотарци и ревнитељи и зилоти,и ко зна ко све још...

Асистент је предводио наравно ову групуацију "ревнитеља" или ихтусоваца ,како их данас зовемо...

Ја сам био на сасвим другој страни,као што сам и данас,те ово наше поздрављање,више еволуцира на то време, почетака интернетског сучељавања...

Иначе,његов идентитет ,везан је за име једног рашко-призренског монаха...мада ја немам неке конкретније податке...

Izvini brate nisam mislio na tebe , preumoran sam bio dok sam pisao, nije zlonamjerno!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Поздрав свима.

Овде једна "изгубљена овца" која жели да нађе поново пут ка свом стаду.

Некад сам била врло ревносна на литургијама, једну деценију активно певала у хору једне београдске цркве.

Онда сам затруднела (Богу хвала) једном, па убрзо још једном и сад сам поносна мајка два јунака, маминих радости Гаврила и Михаила.

У протекле две године доста сам се удаљила од цркве и од вере, и осећам како ми недостаје тај део мене, како ми недостаје тај мир и та радост коју сам осећала док сам била у вери.

Сад сам у великој борби са самом собом, због многих страхова којих сам се "насркала" током година, јавио ми се панично-анксиозни поремећај.

Са тим се борим, идем код психотерапеута, али ми и даље фали духовна страна моје личности, која чучи негде у запећку мене и дозива упомоћ.

Нисам терминолошки "у материји", не замерите ми, не умем да се изражавам као ви који сте дубље у вери.

Надам се да ћемо се лепо дружити и да ћу се, уз Божију и вашу помоћ, поново наћи тамо где ми је добро, на правом путу.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Поздрав свима.

Некад сам била врло ревносна на литургијама, једну деценију активно певала у хору једне београдске цркве.

Онда сам затруднела (Богу хвала) једном, па убрзо још једном и сад сам поносна мајка два јунака, маминих радости Гаврила и Михаила.

У протекле две године доста сам се удаљила од цркве и од вере, и осећам како ми недостаје тај део мене, како ми недостаје тај мир и та радост коју сам осећала док сам била у вери.

Сад сам у великој борби са самом собом, због многих страхова којих сам се "насркала" током година, јавио ми се панично-анксиозни поремећај.

Са тим се борим, идем код психотерапеута, али ми и даље фали духовна страна моје личности, која чучи негде у запећку мене и дозива упомоћ.

Нисам терминолошки "у материји", не замерите ми, не умем да се изражавам као ви који сте дубље у вери.

Надам се да ћемо се лепо дружити и да ћу се, уз Божију и вашу помоћ, поново наћи тамо где ми је добро, на правом путу.

Драго нам је што си са нама на Живе Речи Утехе.

даће Господ да ово место буде Теби на духовну радост и корист. Има много тема које се баве ово проблематиком а ми сви смо овде управо да једно другом помогнемо да се остваримо као саборне, црквене личности.

Добродошла!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Поздрав свима.

Добро дошла читачице !  :)

Подели на овим сајтовима

Хвала вам на добродошлици.

Ако може мала помоћ - од којих подфорума најпре да кренем ?

Сурфовала сам мало по подфоруму о сектама и на пф психологија.

Куд даље ?

Подели на овим сајтовима

Хвала вам на добродошлици.

Ако може мала помоћ - од којих подфорума најпре да кренем ?

Сурфовала сам мало по подфоруму о сектама и на пф психологија.

Куд даље ?

Добродошла  драга  сестро!

Где  год  да  кренеш по овом  форуму биће ти на корист!

На паузи  сврати у Наш форум, Разбибригу, Женски кутак...

Има  свега  за  свакога... :) 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Добро дошла,сестро Читачу! 319.gif

На правом си месту!

Овде је мир и радост, а страхови нестају.

Надам се да ће ти се свиђати и да ћеш дуго бити овде.

У ствари, ко једном овде дође, никад не одлази!

dobar decko

4chsmu1 algabacaju prstgore :nene:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...