Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

вукман аутоматски банован ... јер му је ово 1000 пут како покушава да се врати и малтретира све живе ...

Не ми дирати Вукманааааа!!!

Па то ми је најдражи лик откад постоји веб...баш си неки...  4chsmu1

човек је један од ретких талената који је зарадио трајни аутобан, а сувише уноси пометње несвикнутим умовима на његова глуматања и гимнастике ...

истина, откад има нета има и оних који из чисте зловоље млатарају  :)

Подели на овим сајтовима

Хвала свима! И, све вас нека срећа прати, да позитивно размишљате, да срећу  осјећате и да лијепо живите. Све најбоље! 0205_whistling

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

Хвала свима! И, све вас нека срећа прати, да позитивно размишљате, да срећу  осјећате и да лијепо живите. Све најбоље! 0205_whistling

Tako mi vremena –

čovjek, doista, gubi, 

samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine, i koji jedni drugima istinu preporučuju i koji jedni drugima preporučuju strpljenje.

Брате Ослонац, овај форум није исти без Вас... добродошли.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!Зовем се Ивана,живим у Београду,имам 33 године и књиговођа сам у једној приватној агенцији.Дуго пратим и читам ваш форум,али тек сад сам одлучила да вам се прикључим,брат Милан Меденица је доста утицао на моју одлуку,а ја се тешко одлучујем на овакве кораке. smej.gif.Поздрав за све вас са форума и свако добро у Господу! smej.gif

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Помаже Бог!Зовем се Ивана,живим у Београду,имам 33 године и књиговођа сам у једној приватној агенцији.Дуго пратим и читам ваш форум,али тек сад сам одлучила да вам се прикључим,брат Милан Меденица је доста утицао на моју одлуку,а ја се тешко одлучујем на овакве кораке. crvenilo.Поздрав за све вас са форума и свако добро у Господу! lqj2e2sokakote

добродошла Анастасија! 

algabacaju

Подели на овим сајтовима

Хвала пуно на добродошлици.Овај ник,који сам изабрала је име моје мале сестричине.У добром вас све нашла.Оче Агапије,оче Иване ХВАЛА! lqj2e2sokakote

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Медо и теби поздрав,овако званично!!! lqj2e2sokakote

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!Зовем се Ивана,живим у Београду,имам 33 године и књиговођа сам у једној приватној агенцији.Дуго пратим и читам ваш форум,али тек сад сам одлучила да вам се прикључим,брат Милан Меденица је доста утицао на моју одлуку,а ја се тешко одлучујем на овакве кораке. crvenilo.Поздрав за све вас са форума и свако добро у Господу! :cheesy2:

Добродошла..........

:drugarstvo:

1405_love

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости

Помаже Бог!Зовем се Ивана,живим у Београду,имам 33 године и књиговођа сам у једној приватној агенцији.Дуго пратим и читам ваш форум,али тек сад сам одлучила да вам се прикључим,брат Милан Меденица је доста утицао на моју одлуку,а ја се тешко одлучујем на овакве кораке. :drugarstvo:.Поздрав за све вас са форума и свако добро у Господу! :cheesy2:

Добри нам дошла Секо!
Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!Зовем се Ивана,живим у Београду,имам 33 године и књиговођа сам у једној приватној агенцији.Дуго пратим и читам ваш форум,али тек сад сам одлучила да вам се прикључим,брат Милан Меденица је доста утицао на моју одлуку,а ја се тешко одлучујем на овакве кораке. slava3.Поздрав за све вас са форума и свако добро у Господу! :bla:

Добродошла..........  ВЕЕЕЛИКОО Хвала! :)

:)

slava3

1405_love

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...