Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

:) Значи то је ипак "он"?

Тај тип је,барем мени, онако "археолошки интересантан"...све што је везано за њега ме неодољиво асоцира на "камено доба".

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

joooj Значи то је ипак "он"?

Тај тип је,барем мени, онако "археолошки интересантан"...све што је везано за њега ме неодољиво асоцира на "камено доба".

:) smej.gif greengrin 4chsmu1 :D
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Значи . добили су Банана мена хихи...

Ко му је крив што у Дојчланду живи у улици Акација,што има име Ерик Цејовић и што што у опсесивној жељи да буде "Бананамен",пречесто конзумира бананице.

Подели на овим сајтовима

sadse zasmijala ija hahhahahha

,cwele  :bla: 0442_feel klapklap ekstra smej.gif smej.gif smej.gif  nije valjda  mene iskopirao ,ali nekako mi nelici na cejin stil,nije odavno nigdje bio gledala na forumu onom ima on za njega sam pod forum neki mu dali ,zadnji put je bio baba kata tamo i nije  vise dolazio jao ,sigorno izmedju trenirao  i razmisljao koga da kopira ciji stil govora hahhahahhahahahha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif cejo  zar nisi u crnoj gori

Значи, максимално се трудим да разумем шта си написала, али не иде. :)

То превазилази мој ниво коефицијента интелигенције.

Како успеваш да одвајаш речи једне од других два реда и да пишеш тим стилом?

Форум би био досадан без Твог писанија. catfight

pokusacu da prevedem-oako-  jos jednom drugacije da razumijes-cejovic nije odavno bio na onom forumu tamo kod groma, sad sam svo vrijeme trazila  jel kad cejovica pun mjesec uhvati on hoda tako,nije tamo bio ali sad ce redom da ide, zadnji put je bio tamo na forumu kao baba kata se predstavio,od tada mu se trag izgubio do sad -bar nisam primijetila ga nigdje da pise-ti cwele si rekao da pise mojim stilom, mislim da je svo vrijeme razmisljao ciji stil da uzme  -ovdje nema milene ,onda mene izabrao  -cwele  jel sad razumljivije makar malo bolje, na onom forumu je svima dosadio i dobio neki podforum  da moze pisati sam  sa sobom,joj  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

sadse zasmijala ija hahhahahha

,cwele  :bla: 0442_feel klapklap ekstra smej.gif smej.gif smej.gif  nije valjda  mene iskopirao ,ali nekako mi nelici na cejin stil,nije odavno nigdje bio gledala na forumu onom ima on za njega sam pod forum neki mu dali ,zadnji put je bio baba kata tamo i nije  vise dolazio jao ,sigorno izmedju trenirao  i razmisljao koga da kopira ciji stil govora hahhahahhahahahha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif cejo  zar nisi u crnoj gori

Значи, максимално се трудим да разумем шта си написала, али не иде. :)

То превазилази мој ниво коефицијента интелигенције.

Како успеваш да одвајаш речи једне од других два реда и да пишеш тим стилом?

Форум би био досадан без Твог писанија. catfight

pokusacu da prevedem-oako-  jos jednom drugacije da razumijes-cejovic nije odavno bio na onom forumu tamo kod groma, sad sam svo vrijeme trazila  jel kad cejovica pun mjesec uhvati on hoda tako,nije tamo bio ali sad ce redom da ide, zadnji put je bio tamo na forumu kao baba kata se predstavio,od tada mu se trag izgubio do sad -bar nisam primijetila ga nigdje da pise-ti cwele si rekao da pise mojim stilom, mislim da je svo vrijeme razmisljao ciji stil da uzme  -ovdje nema milene ,onda mene izabrao  -cwele  jel sad razumljivije makar malo bolje, na onom forumu je svima dosadio i dobio neki podforum  da moze pisati sam  sa sobom,joj  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif
:) smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Значи . добили су Банана мена хихи...

Ко му је крив што у Дојчланду живи у улици Акација,што има име Ерик Цејовић и што што у опсесивној жељи да буде "Бананамен",пречесто конзумира бананице.
слатке мале чоколадне бананице што их  Дарко.О  редовно таманише  catfight
Подели на овим сајтовима

catfight Значи то је ипак "он"?

па да, такозвани вукман чејовић је уствари пореклом црногорац а изгледа да има породичну позадину из ислама, па тако има на две стране зезање а иначе је у фазону атеизма неког тешког и воли да зеза православне и муслимане подједнако по форумима.

на њиховим форумима се другачије представља, али увек кад га провале као ''православног'', врати се као ''муслиман'' ...

једном је овде дошао да оцењује сајт, направио је панику и смутњу која је трајала данима, сад му више то неће проћи  :bla:

Подели на овим сајтовима

...па тако има на две стране зезање а иначе је у фазону атеизма неког тешког и воли да зеза православне и муслимане подједнако по форумима.

Хмм...значи седи на "више столица"...колика ли му је само задњица?  catfight

Подели на овим сајтовима

Јел "Мустафа" реинкарнација "Мисис Линде"?

Линда је имала 27 година, два пријатеља различитог пола и маму. Међутим толико се напила на Окторберфесту да сада има 37 година и далеко више смисла за хумор.  klapklap

Star sam 37 godina i imam osmoro djece.

Hobi mi je filozofija, jer sam je i studirao.

Ово је пародија на Ивана Зелића!  0110_hahaha
лепа запажања  :cheesy2: klapklap
Подели на овим сајтовима

...па тако има на две стране зезање а иначе је у фазону атеизма неког тешког и воли да зеза православне и муслимане подједнако по форумима.

Хмм...значи седи на "више столица"...колика ли му је само задњица?  0110_hahaha
иначе, живи јако близу повећег нато аеродрома  klapklap

барем тако каже ип адресица  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Хмм...значи седи на "више столица"...колика ли му је само задњица?  0110_hahaha
иначе, живи јако близу повећег нато аеродрома  klapklap
Јел то онај чувени аеродром што је познат по честим изненадним укрштањима,неочекиваним променама правца и снаге постојећих "ветрова",па авиони тешко узлећу,а Бога ми понеки и падне?

Мислим да су ти "погубни ветрови" у корелацији са величином чејовићеве задњице...ето,одговора и решења постојеће мистерије!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...