Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

• Гости

вукман аутоматски банован ... јер му је ово 1000 пут како покушава да се врати и малтретира све живе ...

Не ми дирати Вукманааааа!!!

Па то ми је најдражи лик откад постоји веб...баш си неки...  0120_angryy

Подели на овим сајтовима

Селам алејкум, свима!

Ево послије дужег времена нешто ме понука да се јавим баш на овој теми упознавања. Наиме , малко сам листао дијалоге по разним темама, и доведе ме управо мисис Линда, са својим интересантним и интригантним стилом, до ове теме. Штета што прије не видјех њене или његове ( ко ће га знати) коментаре. Имао бих преломити по коју са том особом. Мислим да је ипак ријеч о мушкој особи која је дошла да се мало изиграва и да испровоцира оне са тањим живцима, и да лијечи неке своје фрустрације или настраности.

Али, оставимо то за сада по страни, а кад сам већ овдје и представићу се.

Зовем се Муфид. По занимању сам машински техничар. Тренутно се бавим трговином текстилним одјевним предметима.  (Сада није битно гдје, јер ће изаћи на рекламу...хехе).Ожењен сам и имам двоје дјеце. Живим у сјевероисточној Босни. Сутра навршавам пуних четрдесет година живота. ( и такође није реклама  0120_angryy  )

Волим дружење са интелигентним особама. Волим стицати знање и радим на суживоту и толеранцији. И, волим указивати на добро а одвраћати од зла. Правда и човјекољубље прије свега. Све што је нормално и што стреми ка нормалном мој је циљ.

У овом свијету који воли више тренутна задовољства и који је пун невјере и моралне изопачености а све то се представља као добро и савременост двадесет и првог вијека, претежни циљ вјерника треба да буде тај да то лоше приказано као добро раскринка и прикаже у стварном свјетлу што и јесте - као лоше. А, оне најљепше човјекове моралне особине које су уназађене и приказане као лоше и ствар подсмијеха, треба да унапређује и потенцира на њима и да их шири гдје год стигне.

Испред свега тога треба да будемо свјесни да најприје требамо мијењати себе, и бити примјер другима у лијепом моралу и чистоти сваке врсте. Тек тада имамо право мислити да можемо и другима рећи шта ваља а шта не. А, чинити дјела супротна говору је једно од најтежих гријеха. Хем се неће нико повести за нашим ријечима, хем ће се учинити штета за пут ка добру, ријечима које указују на добро и које потичу на добро.

Људи онда кажу какво је то добро о коме говори а не придржава га се ни он сам.

На крају овог мини представљања:

Мир и добро за све оне који то тако желе, хоће и раде на томе. А, и за оне који размишљају да се прикључе онима који мисле на горњи начин. Селам алејкум!

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...