kasijana Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Јао, како сте дивни klapklap У Београд стижем,ако Бог да- у Улицу Мије Ковачевића 319.gif 1405_love "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Јао, како сте дивни klapklap У Београд стижем,ако Бог да- у Улицу Мије Ковачевића 319.gif 1405_love Хехехе, да није можда Мије Ковачевића 11/б? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Јестееееее 319.gif Има и у Бања Луци улица Мије Ковачевића, али нема 11/б Зато ћу да бегаааам klapklap "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Имаш код нас и студентски форум https://www.pouke.org/strana/19/%D0%A4%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%82/ Ту можеш да се дружиш са студентима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 добро нам дошла касијано 319.gif klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 hvala hvala "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Добродошла сестро и често да пишеш bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 bliss jeeee "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Јестееееее 4chsmu1 Има и у Бања Луци улица Мије Ковачевића, али нема 11/б Зато ћу да бегаааам :cheesy2: Ја сам ти сада ставио титулу теолога, сада ти је доступан (сакривени) студенски форум. isus-sinai Добродошла и са моје стране ! isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Хвала очее пунооо!!! dancedance :0104cheesy: klapklap Обрадовали сте ме сада t4431 Теолог 4chsmu1 Хе-хе spam Дивота једна "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Еј одлични су ти снимци из потписа. 0110_hahaha Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Спасибо bighugbighug "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodanmiric Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad/Mirici/115386398553?ref=ts&ajaxpipe=1&__a=5, ovde su svi moji radovi u domenu oslikavanja drvenarije, a evo ga i sajt www.miric.in.rs. www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Dobro došla,Kasijana Ja sam ti iz komšiluka-Prijedor drago mi je da te interesuje ovaj naš forum,baaaaš greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Спасибо Спаси.ба ! greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука