Биљана Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 13 минута, Zivanovic Dejan рече Reklama nema, samim tim ni zarade od njih. Поздрав Дејане и добродошао А има ли зараде од апликација? Наиме, скоро сам нешто размишљала на ту тему и живо ме интересује да ли се од израде апликација може нешто зарадити obi-wan, Ronald and Goku је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2017 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 27 минута, Биљана рече Поздрав Дејане и добродошао А има ли зараде од апликација? Наиме, скоро сам нешто размишљала на ту тему и живо ме интересује да ли се од израде апликација може нешто зарадити Hvala. Ja ne zaradjujem od Android Aplikacija. U principu moze da se zaradi na nekih 40 000 aktivnih korisnika 200 evra mesecno. Po meni je danas bolje imati youtube kanal i tamo zaradjivati nego na Android aplikacijama. Lakse se dolazi do pregleda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2017 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 On 2/6/2017 at 22:36, Снежана рече Бог ти помогао и добродошао (име нећу ни покушати да ти изговарам) Nemam pojma sta je problem u mom imenu. Hvala za dobrosodlicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 1 минут, Zivanovic Dejan рече Nemam pojma sta je problem u mom imenu. Hvala za dobrosodlicu. Са твојим именом је све у реду, добродошлица се односила на EshatoloskiIkonizator-a. Добродошао Дејане. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2017 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Са твојим именом је све у реду, добродошлица се односила на EshatoloskiIkonizator-a. Добродошао Дејане. Padoniram se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kristijan Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 Помаже Бог браћо и сестре! Бар две године сам читао Свето Писмо на овом линку:https://pouke.org/svetopismo/ па сам помислио да би било лепо да коначно погледам ко стоји иза тог подухвата, и сада бих свакако желео да похвалим све који су учествовали у подухвату, мислим да је то најобимнији и најбоље организован сајт те врсте. Радим као слободни уметник, углавном се бавим илустрацијом. Ожењен сам и имам петоро деце. У слободно време се бавим музиком. Неколико година сам певао у црквеном хору, али сам закључио да ме певничко појање далеко више занима и сада то учим и практикујем. Рачунам да сам поменуо најбитније, нема потребе да будем опширнији. Ни верујем да ће моје обавезе да ми омогуће да будем особито активан на форуму, али ћу свакако да свратим повремено... "Tamo daleko", Goku, aliluja and 21 осталих је реаговао/ла на ово 24 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 пре 13 минута, Kristijan рече Помаже Бог браћо и сестре! ... @ВИЛМА likes this Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 пре 1 сат, Kristijan рече Радим као слободни уметник, углавном се бавим илустрацијом. Мој наклон пре 1 сат, Kristijan рече У слободно време се бавим музиком. Неколико година сам певао у црквеном хору Такође, мој наклон пре 1 сат, Kristijan рече Ожењен сам и имам петоро деце. Е, свака част брате Да су ти живи и здрави и пууууно поздрави своју супругу. Њој наклон добродошао ivanaika, GeniusAtWork, Kristijan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kristijan Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 пре 5 минута, Биљана рече Да су ти живи и здрави и пууууно поздрави своју супругу. Њој наклон Баш тако. Једна наша пријатељица моју драгу зове мајка самурајка Врло прецизан опис. Захваљујем се! Goku, АлександраВ, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 пре 6 минута, Kristijan рече мајка самурајка У том случају недостаје вам још двоје, јер, самураја је, као што знамо, 7. Дијана., АлександраВ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kristijan Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 Па ваљда се и моја драга и ја рачунамо у бројно стање... Можда нисмо тако опасни као ови са плаката, али нисмо баш мачји кашаљ Tumaralo., keka, Goku and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 @Kristijan И добродошао, и браво, и живи били ... ! Чунга Лунга, JESSY, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 пре 3 часа, Goku рече @ВИЛМА likes this WHAT ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 Kako what? Pa pojavljivanje Kristijana Bejla na forumu. :-) Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 10, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2017 AAAAAAA, toooooooooo Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука