Lady Godiva Написано Март 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2018 Чувам те, не дам ником да те дира На длану си моја тајна урезана Чувам те, где год кренем имам те На длану си ти моја линија живота, љубави obi-wan and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Milan Nikolic and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Докусури ме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2018 Данас је једна халапљивица помислила да сам јој мама. "Tamo daleko", Smaragdni kamičak, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2018 obi-wan, Paradoksologija, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2018 Христос Воскресе из мертвих, смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав! Paradoksologija, Снежана, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2018 obi-wan, Снежана and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 On 4/6/2018 at 10:59, Lady Godiva рече Ovo su puštali za maturante kad smo mi bili prvaci. Oni su bili pijani i plakali, a mi smo mislili da imamo puno vremena i da ćemo u međuvremenu steći i bolju pesmu... Ništa od toga. Juanito, Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 пре 10 минута, Paradoksologija рече Ovo su puštali za maturante kad smo mi bili prvaci. Oni su bili pijani i plakali, a mi smo mislili da imamo puno vremena i da ćemo u međuvremenu steći i bolju pesmu... Ništa od toga. Ми смо спали на “Боље бити пијан него стар”... Paradoksologija and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 On 4/6/2018 at 10:59, Lady Godiva рече ... Uh!... kud me nadje sa ovim... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2018 пре 2 часа, Paradoksologija рече Ovo su puštali za maturante kad smo mi bili prvaci. Oni su bili pijani i plakali, a mi smo mislili da imamo puno vremena i da ćemo u međuvremenu steći i bolju pesmu... Ništa od toga. пре 2 часа, Juanito рече Ми смо спали на “Боље бити пијан него стар”... Не сећам се да је ова била, али „Боље бити пијан него стар" је била и „Моји су другови" више пута. Сећам се за матурско вече, играмо ми и наш разредни међу нама. Старији човек, прави господин. И креће песма Sweat - Snoop Dogg, Guetta, тада је била популарна. Игра разредни са нама, пева Снуп и сви у глас "Tell me baby are you wet, I'm gonna get you wet..." Срећа па човек појма није имао енгл. А мене опет некако блам, хоћу у земљу да пропаднем, иако знам да не разуме.. Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2018 He's on my mind, he's on my mind He's on my mind, he's on my mind I can't sleep at night 'Cause he ain't by my side obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука