Jump to content

Препоручена порука

Чувам те, не дам ником да те дира
На длану си моја тајна урезана
Чувам те, где год кренем имам те
На длану си ти моја линија живота, љубави

Подели на овим сајтовима

Христос Воскресе из мертвих, смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав! 

Подели на овим сајтовима

On 4/6/2018 at 10:59, Lady Godiva рече

Ovo su puštali za maturante kad smo mi bili prvaci. Oni su bili pijani i plakali, a mi smo mislili da imamo puno vremena i da ćemo u međuvremenu steći i bolju pesmu... Ništa od toga.  

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Paradoksologija рече

Ovo su puštali za maturante kad smo mi bili prvaci. Oni su bili pijani i plakali, a mi smo mislili da imamo puno vremena i da ćemo u međuvremenu steći i bolju pesmu... Ništa od toga.  

Ми смо спали на “Боље бити пијан него стар”... 

Подели на овим сајтовима

On 4/6/2018 at 10:59, Lady Godiva рече

...

Uh!... kud me nadje sa ovim...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

пре 2 часа, Juanito рече

Ми смо спали на “Боље бити пијан него стар”... 

Не сећам се да је ова била, али „Боље бити пијан него стар" је била и „Моји су другови" више пута.

Сећам се за матурско вече, играмо ми и наш разредни међу нама. Старији човек, прави господин. И креће песма Sweat - Snoop Dogg, Guetta, тада је била популарна. Игра разредни са нама, пева Снуп и сви у глас "Tell me baby are you wet, I'm gonna get you wet..." Срећа па човек појма није имао енгл. А мене опет некако блам, хоћу у земљу да пропаднем, иако знам да не разуме.. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...