Lady Godiva Написано Април 20, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2018 RIP Avicii Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 22, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2018 Драга Земљо, Срећан ти твој дан. Да нам још дуго поживиш, а и ми са тобом. https://www.google.rs/amp/s/www.vox.com/platform/amp/2018/4/21/17247994/earth-day-2018-plastic-climate-change Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2018 Alone From childhood’s hour I have not been As others were--I have not seen As others saw--I could not bring My passions from a common spring-- From the same source I have not taken My sorrow--I could not awaken My heart to joy at the same tone-- And all I lov’d--I lov’d alone-- Then--in my childhood--in the dawn Of a most stormy life--was drawn From ev’ry depth of good and ill The mystery which binds me still-- From the torrent, or the fountain-- From the red cliff of the mountain-- From the sun that ‘round me roll’d In its autumn tint of gold-- From the lightning in the sky As it pass’d me flying by-- From the thunder, and the storm-- And the cloud that took the form (When the rest of Heaven was blue) Of a demon in my view-- Edgar Allan Poe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2018 Мушмулица Ronald and Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Мушмулица Кад прочитах, помислих да слиједи слика неког колача... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2018 Управо сада, Ћириличар рече Кад прочитах, помислих да слиједи слика неког колача... Знаш ли шта је мушмула? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 пре 2 часа, Lady Godiva рече Знаш ли шта је мушмула? Ahm. Ali džabe, iz nekog razloga pomislih da će biti neki kolač na slici na trenutak >.> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2018 1 hour ago, Ћириличар рече Ahm. Ali džabe, iz nekog razloga pomislih da će biti neki kolač na slici na trenutak >.> Што је Ћирилку мило.. кад оно цвет Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 ❤ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Сад ме стартовала девојка испред Лилија да јој купим кафетин. Као потрошила је све паре, није јој добро. Ја као ајде.. и онда схватим да ме није питала да ли имам један лек већ да јој купим кутију и да је знала да је кафетин тачно 130дин, чак и колико има лекова унутра, и да је вероватно тако сва у брзини јер је џанки. Онда ми каже украли су јој новчаник. Ваљда је заборавила шта је прво рекла. Рекох јој да није никакав проблем и да је таман и мени нестало кафетина (што је истина) и дам јој два лека, а остало стрпам у ранац. Као од два јој неће бити ништа, ако смуља целу кутију и још ако има нешто са стране, отроваће се. Не знам, можда је требало све да јој дам, не може се њиме предозирати, а можда јој ублажи кризу. Немам појма.. јбг. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Сад ме стартовала девојка испред Лилија да јој купим кафетин. Као потрошила је све паре, није јој добро. Ја као ајде.. и онда схватим да ме није питала да ли имам један лек већ да јој купим кутију и да је знала да је кафетин тачно 130дин, чак и колико има лекова унутра, и да је вероватно тако сва у брзини јер је џанки. Онда ми каже украли су јој новчаник. Ваљда је заборавила шта је прво рекла. Рекох јој да није никакав проблем и да је таман и мени нестало кафетина (што је истина) и дам јој два лека, а остало стрпам у ранац. Као од два јој неће бити ништа, ако смуља целу кутију и још ако има нешто са стране, отроваће се. Не знам, можда је требало све да јој дам, не може се њиме предозирати, а можда јој ублажи кризу. Немам појма.. јбг. Mislim da si dobro uradila. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Изнова и изнова Lacuna Coil. "Blood, Tears, Dust" Do you remember my friend When I was frozen and dead inside A piece of nothing in this world Till I heard she said Three nights of hell Immortality to spell Light up the sky Make it through the darkness Can you believe this my friend I was empty and broken inside She came to save me from the storm Till I heard she said Three nights of hell Immortality to spell Light up the sky Make it through the darkness Three nights of hell Immortality to spell Light up the sky Make it through the darkness Blood Tears Dust Take my blood Tears Dust Time belongs to you and I There's nowhere else I wish I could be Mountains high Dark river flows The wind will blow Our fire will burn Rise Again... (Three nights of hell Immortality to spell Light up the sky Make it through the darkness) azlyrics Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука