Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ма, сад сам ладовина. Све кул. Не би била кул да сам ти написао: Праштај сестро, свако добро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 20 минута, Vladan ::: рече Не би била кул да сам ти написао: Праштај сестро, свако добро! Е какав сам пост видела пре неки дан, сав онако скрушен и још на то блажен у аористу. Одвалила сам се од смеха. Мислила сам да с нашалим, али то би скапирали само Пара и пеђанац што је отишао с форума, а цитирани форумаш би се ужасно увредио што се спрдам хришћанским сентиментом.. тако да прећутах. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 Pa i ti Vladane ne znaš da se ko čovek upišeš u spomenar, navalio si unakrsnim ispitivanjem, baci neki stih, nešto lepo uglavnom, na šta ovo liči Lejdi, Vladan :::. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 @Phoebe, ја сам их упозорила још у првом посту, а они се зезају.. тестирају ми стрпљење Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 17 минута, Phoebe рече nešto lepo uglavnom добро, у праву си, ево: Lady Godiva and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 26 минута, Lady Godiva рече Е какав сам пост видела пре неки дан, сав онако скрушен и још на то блажен у аористу. Одвалила сам се од смеха. Мислила сам да с нашалим, али то би скапирали само Пара и пеђанац што је отишао с форума, а цитирани форумаш би се ужасно увредио што се спрдам хришћанским сентиментом.. тако да прећутах. Па нема потребе за кодним именима, знамо ко се жалио на благоглагољање, аорист и обожавао о. Јоила А боље што си прећутала, то је знак мудрости Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 Па добро @Phoebe шта се сада ишчуђаваш? Није ти леп рози фили коњић једнорог са крилима? И то принцеза! Па каква си ти то жена човече!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 7 минута, Vladan ::: рече Па добро @Phoebe шта се сада ишчуђаваш? Није ти леп рози фили коњић једнорог са крилима? И то принцеза! Па каква си ти то жена човече!? Жена која има више од тли годинице.. на плимел Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече Жена која има више од тли годинице.. на плимел Аха... да видиш маме како се одушевљавају када то купе ћерама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 9 минута, Vladan ::: рече Па добро @Phoebe шта се сада ишчуђаваш? Није ти леп рози фили коњић једнорог са крилима? Па каква си ти то жена човече!? I nije ti neki poklon, sumnjam da se i LG sviđa nego ajd poklonu se u zube ne gleda Lepše da si joj poklonio, recimo, ovo: sličan fazon konjići a nekako otmenije (mora da ima lepših slika al našla ovu za sad) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 Ајој, људи, немојте више то розе, ако Бога знате. Осакатисте ми дневник. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 ovo je poklon od mene, možda ti zatreba Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 17 минута, Phoebe рече sličan fazon konjići a nekako otmenije (mora da ima lepših slika al našla ovu za sad) то бре скупо за очи.... мада ако је кинеско онда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече Ајој, људи, немојте више то розе, ако Бога знате. Осакатисте ми дневник. Добро у реду, у реду... ево обоји сама Phoebe and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 Дислајк!?!? Е јбг... опет сам те вратио на пре 2 часа, Lady Godiva рече Извини... шта ћеш... мушка форумашка посла... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука