Lady Godiva Написано Септембар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 пре 7 минута, Broken рече Onda vodi Juanita. Не водим га сад на свадбу, него ћу му слати позивницу кад се ја будем удавала. Добро, можеш и ти да дођеш. Ваљда ћеш се изборати до тада. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Не водим га сад на свадбу, него ћу му слати позивницу кад се ја будем удавала. Добро, можеш и ти да дођеш. Ваљда ћеш се изборати до тада. Hvala. Bice mi drago da dodjem. @Juanito ce kupiti poklon za obojicu. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 пре 3 минута, Broken рече Hvala. Bice mi drago da dodjem. @Juanito ce kupiti poklon za obojicu. Може, ал да музика објави женском делу сватова да сам ја тај који има паре иако си ти лепши. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 пре 2 минута, Juanito рече Може, ал да музика објави женском делу сватова да сам ја тај који има паре иако си ти лепши. Kako si ti prljav igrac ?! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 пре 2 минута, Juanito рече Може, ал да музика објави женском делу сватова да сам ја тај који има паре иако си ти лепши. Не брини упозорићу лично женски свет да долази један лепи гастарбајтер чија жена има оштре нокте и латино темперамент. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Не брини упозорићу лично женски свет да долази један лепи гастарбајтер чија жена има оштре нокте и латино темперамент. Их бре, па жена ме зна много боље од свих вас овде, тако да оно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 Juanito, uvredio si me. Ovo samo anketa moze da resi. Koga zene vise vole, juanita sto ima pare ili Brokena sto je lep ? De, mala..otvori anketu. Da, da...ti...Lady...idemo. Juanito and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 пре 1 минут, Broken рече Juanito, uvredio si me. Ovo samo anketa moze da resi. Koga zene vise vole, juanita sto ima pare ili Brokena sto je lep ? De, mala..otvori anketu. Da, da...ti...Lady...idemo. Брате, ја ти нисам свадљива особа. Дубоко верујем да има довољно места за обојицу на овом великом свету... Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 пре 4 минута, Juanito рече Их бре, па жена ме зна много боље од свих вас овде, тако да оно... Значи везаће те за радијатор и доћи сама? пре 2 минута, Broken рече De, mala..otvori anketu. Da, da...ti...Lady...idemo. То тако можеш музици да заповедаш, кад им залепиш 200€ на чело.. мени јок. Juanito and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 Juanito, imas 200e? Vracam u utorak. Juanito, Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 https://www.discoveryuk.com/shows/space-week obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 Драшко, obi-wan and Branislav81 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 1, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 @Broken @Juanito Видим да ћу морати Гризлија да зовем, много сте се ви промангупирали @Lady Godiva Отор`де ту анкету, ено га оби, жив није Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 1, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 On 25.9.2018. at 20:52, Broken рече Juanito, uvredio si me. Ovo samo anketa moze da resi. Koga zene vise vole, juanita sto ima pare ili Brokena sto je lep ? De, mala..otvori anketu. Da, da...ti...Lady...idemo. U pravu si. Vreme je da se vidi kome ce da pripadne drugo a kome trece mesta, da se ne gurate vise... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука